Poradte mi prosim vas kozneho lekara v Samorine co aj stoji za nieco.dakujem
my chodíme s dcérou do Samorina, ma problemovu pokozku a stale ma nejaky problem a vzdy jej tam pomohli a su v pohode.
A este ked je ekzem, tak sice pomoze aj masticka od koznej, ale v prvom rade treba zmenit zivotospravu, najma stravovanie, obmedzit stres a tak....
@simonova815 my praveze vieme, ze ked sa cokolvek vyhodi na pokozke ma to vatsinou za nasledok, ze tak telo reaguje na nieco zvnutra, ale manzel sa stravuje praveze velmi zdravo, takze to moze byt reakcia bud na nejaku potravinu, ktora mu nesedi, atd..prave preto chceme nejakeho odbornika, ktory mu neda len nejaku mast, ktora mu to vylieci na par mesiacov a potom sa to vrati znova..ale skor co sa pozera aj "pod kozu" a poradi, co by mohla byt pricina. Takuto prave mame pediatricku, s ktorou sme neskutocne spokojni.
my chodievame na koznu kliniku a vzdy sme boli spokojni, aj s detmi aj dospelaci
a treba pravdepodobne aj vymenny listok od vseobecneho, ze?
@janci27 pripadne vyskusajte v Senci aj alergologa, ci nema nahodou problem s hystaminom, pripadne alergiu na nejaku potravinu. Nasa mladsia ma HIT a jej napríklad vadi najma zlte a cervene potravinarske farbivo, vtedy sa vyhadze okolo ust, nieco ako ekzem. ale z iného nie. drzim palce, aby sa vam to podarilo poriasit
Treba sa aj objednať či stačí tam ráno prísť?
@simonova815 ku akej doktorke chodite do samorina.ja musím ísť z malym bábätkom ale nw ktorá je najlepsia
@sopkuliakova viete mi dat tip na kozneho lekara v Samorine pre babatko? Ak ste to teda uz absolvovali 🙏 ďakujem ❤️
@janula2511
http://www.koznaklinika.sk/ a ja chodím k pani doktorke Grauzlovej ale vo Veľkom Bieli lebo ordinuje aj tam