Kožný lekár pre dospelých v Bratislave

katrin91
27. máj 2018

Ahojte žienky, vedeli by ste mi pomôcť? Hľadám kožného lekára v Bratislave....takého,kde sa môžem objednať a nemusím stanovať pred bránami od 4-tej ráno. Súkromnú predraženú kliniku nehľadám. Ak by ste mi vedeli poradiť a mali s nejakým lekárom dobré skúsenosti, poprosím vás o info. Vďaka. 😉

zojka78
27. máj 2018

Ahoj,mozem Ti vrelo odporucit Mudr. Polakovicovu,pracuje sice myslim v nemocnici v Malackach (aspon tak bola pred par rokmi),ale v utorky a piatky sukromne ordinuje vedla Zimneho stadiona v BA na Odbojarov,da sa ku nej objednat aj cez internet,alebo telefonicky,hodina stoji sice 30,-eur,ale stoji to za to,je to vyborna odbornicka,navyse velmi mila,mne velmi pomohla,urcite odporucam

mimikas
27. máj 2018

Mudr. Polakovicova, robi vo farmaceutickej fakulte v BA a je to uzasna lekarka s ludskym pristupom

znama
27. máj 2018

ooo, aka zhoda, pridavam sa, odporucam rovnaku PANI doktorku

alien2603
30. máj 2018

Súhlasím s dievčatami a túto pani doktorku vrelo odporúčam. Je perfektná 😊

cajovakonvica
18. sep 2018

@alien2603
@alien2603 dievčatá, treba sa tam objednávať alebo stačí len prísť ? ďakujem

alien2603
29. sep 2018

@cajovakonvica treba sa objednať.

jaroslava1992
12. nov 2018

Ahojte dievčatá, tiež som sa chcela k pani doktorke objednať, ale pozerám, že najbližší voľný termín má až v januári :O :(...a, bohužiaľ, vždy, keď nájdem dobré referencie na kožného a chcem sa k nemu objednať, tak najbližší voľný termín má tak o mesiac, dva....ach :(

mimikas
12. nov 2018

@jaroslava1992 treba jej zavolat