Ahojte poradte prosim dobru koznu v ziline ku ktorej sa aj dostanem mam male dieta a kojim a asi som dostala herpes dakujem.
@vanesanova, podľa môjho názoru s herpesom stačí ísť k obvodnej.
@novana vazne?tak nemusim ist ku koznej?lebo ku koznej sa dostat to je umenie
A kde mas herpes? Na ustach? Treba si dat Bkomplex, ten sa moze aj pri kojeni a potierat kremom-treba sa opytat v lekarni, poriadia, ktory sa moze aj pri kojeni...
Ja som bola s herpesom u obvodnej, povedala, že je to infekčné a správne by ma tam mali izolovať, no myslím, že to nemyslela vážne (je to bývalá spolužiačka) a pred tým, ako začala robiť obvodnú, pracovala pár rokov na infekčnom. A akože v dobrom doporučila ničím nenatierať, len dodať organizmu vitamín B, najlepšie v kvasnicich. Nemávam herpesy často, ale keď cítim, že to na mňa ide, nadopujem s kvasnicami a masírovaním postihnutého miesta nedovolím herpesu ani nos vystrčiť, nietobože dovoliť mu vyjsť a udomácniť sa na mieste,ktoré mal v pláne okupovať a mňa svojou prítomnosťou znervózňovať. Nabudúce, keď budeš cítiť ( to miesto začne svrbieť) tak si to masíruj a nepusti ho von, proste mu nedaj šancu. Naozaj sa to dá krásne rozmasírovať. To ma zase naučila kolegyňa, ktorá mala manžela lekára. Koniec hlásenia! 😀
Herpes mal aj moj syn, ked mal pol roka. Liecba trvala vyse mesiaca, stacilo ist ku obvodnej, ale bolo potrebne naozaj dieta izolovat, je to infekcne. Inak v ZA mam aj ja velmi dobre skusenosti s Ryant Clinic na Solinkach.
Ahoj ja odporúčam ryant clinik na solinkach,je to síce súkromná ambulancia,ale promptny a odborný prístup