Kožná lekárka v Žiline

vanesanova
13. máj 2018

Ahojte poradte prosim dobru koznu v ziline ku ktorej sa aj dostanem mam male dieta a kojim a asi som dostala herpes dakujem.

danjeliiik
13. máj 2018

Ahoj ja odporúčam ryant clinik na solinkach,je to síce súkromná ambulancia,ale promptny a odborný prístup

novana
13. máj 2018

@vanesanova, podľa môjho názoru s herpesom stačí ísť k obvodnej.

vanesanova
autor
13. máj 2018

@novana vazne?tak nemusim ist ku koznej?lebo ku koznej sa dostat to je umenie

gabikkas
13. máj 2018

A kde mas herpes? Na ustach? Treba si dat Bkomplex, ten sa moze aj pri kojeni a potierat kremom-treba sa opytat v lekarni, poriadia, ktory sa moze aj pri kojeni...

novana
13. máj 2018

Ja som bola s herpesom u obvodnej, povedala, že je to infekčné a správne by ma tam mali izolovať, no myslím, že to nemyslela vážne (je to bývalá spolužiačka) a pred tým, ako začala robiť obvodnú, pracovala pár rokov na infekčnom. A akože v dobrom doporučila ničím nenatierať, len dodať organizmu vitamín B, najlepšie v kvasnicich. Nemávam herpesy často, ale keď cítim, že to na mňa ide, nadopujem s kvasnicami a masírovaním postihnutého miesta nedovolím herpesu ani nos vystrčiť, nietobože dovoliť mu vyjsť a udomácniť sa na mieste,ktoré mal v pláne okupovať a mňa svojou prítomnosťou znervózňovať. Nabudúce, keď budeš cítiť ( to miesto začne svrbieť) tak si to masíruj a nepusti ho von, proste mu nedaj šancu. Naozaj sa to dá krásne rozmasírovať. To ma zase naučila kolegyňa, ktorá mala manžela lekára. Koniec hlásenia! 😀

janinque
14. máj 2018

Herpes mal aj moj syn, ked mal pol roka. Liecba trvala vyse mesiaca, stacilo ist ku obvodnej, ale bolo potrebne naozaj dieta izolovat, je to infekcne. Inak v ZA mam aj ja velmi dobre skusenosti s Ryant Clinic na Solinkach.