Kompletní gynekologické centrum

mitama
10. nov 2020

Ahojte zienky,
už dlho mám problém “tam dole”. Najprv mi doktor dával iba antimykotika s tým, že to je kvasinka. Vybrala som ich minimálne 10, rôzne druhy, 2x do mesiaca. Plus kopu probiotík. Prisla ulava a do týždňa problémy naspäť. No po pol roku na moju žiadosť zobral kultiváciu a výsledok- masívne premnoženie e.coli.
Ona tam vraj je a je dôležitá, ale mne spôsobuje problémy. Každý deň mám svrbenie a žltý výtok, uz Asi trisvrte roka a o sexe ani nehovorím, no som zničená a mám z toho take depky :(((
Preto mi napadlo, či neexistuje na SVK nejaké gynekologické centrum, kde mi urobia kompletne vyšetrenie (krv, vytery z posvy, kultivacie a vsetko-HOCIČO). Možno mám aj niečo iné, nejakú pliagu, ale ja mám pocit, že doktori len predpisujú lieky a to je vsetko. Nezaberie, dáme druhé. Potrebujem sa dať dokopy lebo takýto život je strašne utrpenie.
A prosím ak máte nejakú radu, ako ste vyhubili tuto baktériu, podeľte sa prosím.
Momentálne užívam oreganovy olej vnútorne, dobrala som macmiror a nezabralo, teraz mi predpísal polygynax ale ja už si tam nechcem nič dávať :( musí to tam byt celé
Zničené po tom všetkom. A k tomu všetkému s mužom veľmi túžime po dieťatku a myslím, že sa nám nedarí práve preto :(

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mitama
autor
11. nov 2020

@bambulienka25 no ved preto chcem ísť na kompletne vyšetrenie, lebo neverím, že ecoli mi toto spôsobuje. Lenže moj gynekológ mi ledva urobí kultiváciu, preto hľadám inú možnosť- zaplatím si a nech ma prezru.
Dávam si len trochu trstinový cukor do kávy, ináč sladkosti nejem. Iba ovocie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domisha02
11. nov 2020

@mitama zmen doktora