Ahojte, chcela by som sa poradiť kedy by som mala začať hľadať detskú lekárku. Termín mám na prelome roka. Ďakujem
🙂
no rozhodne skor ako porodis 🙂
v pôrodnici nahlasuješ meno pediatra takze urcite aspon mesiac pred porodom ... po prepusteni z pôrodnice ideš hned k pediatrovi na prvu navstevu uz s babatkom ... alebo pride pediater k Vam ... je to rozne, zalezi od pediatra ... nas pediater prisiel domov
ja som to zacala riesit nejake 3 mesiace pred terminom, pytala som sa kamaratok, znamych, hladala referencie.. trvalo to aj mesiac kym som sa rozhodla a potom uz len kontaktovat lekarku, to je jedno kedy.. ale do porodnice musis mat dohodnutu lekarku 😉
Ahoj. Ja som už vopred mala premyslené, k akej pediatričke by som rada chodila so svojou dcérou. Pár dní pred pôrodom som sa jej telefonicky opýtala, či by nás zobrala. Súhlasila...a ostatné podrobnosti mi vysvetlila. V deň návratu domov z pôrodnice som sa jej ohlásila, že už sme doma a ona prišla k nám...za príplatok...ale bolo to pohodlnejšie pre mňa, že som nemusela letieť z pôrodnice k nej do ambulancie... 🙂
ja som cca... 2mesiace pred porodom 🙂
ked mal drobec 2 tyzdne 🙂, ale my sme boli celi posunuti 😀
asi mesiac pred porodom som zbehla za dvomi, z toho jedna "vyhrala" takze uz mesiac pred som vedela, ktoru si nahlasim, akos a dlho u nej na poradnach cakava a podobne ( je fajn, ked sa styky medzi mamickou a pediatrickou naviazu este pred porodom, apson mam maicka cas vybrat si a spozna pristup jednotlivych pediatrov )
aspon dva mesice, kdyby jsi nahodou porodila predcasne, at mas uz vybehanou.....dr musis nahlasit den po porode...
no minimalne mesiac pred terminim by si mala mat dohodnuteho lekara.Neviem ako je to na Slovensku ale v CR som musela mat v tehu knizke peciatku ze mam lekara pre dieta a oni potom rovno jej posielali papiere ohladom malej.Rodila som ale 3 tyzdne skor tak som bola rada ze sme to vybavili zavcasu