Kedy vybavovať detského lekára v Snine?

nikussqa233
22. dec 2016

Ahojte, potrebujem radu. Pristahovala som sa do sniny, som prvorodicka a neviem ako to funguje s vybavovanim doktorov pre babo. Mam si obvodneho detskeho lekara a pediatra najst sama alebl budem k niektoremu zaradena ked sa babo narodi? Kedy a ako treba lekara vybavit a hlavne poradte mi ktory detsky lekar a pediater je dobry... vdaka 🙂

janinah
22. dec 2016

obvodný detský lekár a pediater je jedno a to isté...nájdi si sama koho chceš,ale je tam aj niekto,ku komu patríš podľa miesta bydliska.....iný ,čo k nemu nepatríš ,ťa môže,ale aj nemusí zobrať

zdenkastanka
22. dec 2016

@nikussqa233 Ahoj, nedávno som ho vybavovala aj ja. Síce nie som zo Sniny, ale postup je všade rovnaký: Vyberieš si pediatra, najlepšie bude čo najbližšie k bydlisku (ale možno nemusí) a vyberieš sa za ním, spýtaš sa ho či berie nových pacientov on sa ťa spýta kedy máš termín a nasledne postup kedy s dieťaťom prvý krát prísť atď. Mňa sa sestrička spýtala že odkiaľ som, či patrím do ich oblasti a že kedy mám termín a potom keď sa bábo narodí máme vybaviť rodné číslo a keď nás budú prepúšťať mám zavolať a dohodneme si prvé stretko🙂

delmondo
22. dec 2016

@nikussqa233 skús sa opýtať v skupine snina, ktorý lekár je dobrý. Potom už len zistí, či ťa vezme

vladka09876
22. dec 2016

My mame obvodnu pani dr. Kubalikovu ale radsej by som sla k inemu lepsiemu,nebiem presne ako sa vola ale viem ze je v tej istej budove ako Kubalikova len na prizemi hned ked vojdete chodte rovno do tych dveri tam je cakaren ten dr. Ordinuje v poslednych dverach...ked to nieje doktorka. Len viem ze je ten lekar dobry