Kedy je ideálny čas na riešenie pediatričky?

valeriusk
16. okt 2021

Ahojte chcela by som sa spýtať kedy je ideálny čas na riešenie detskej pediatričky? … čakam prvé babätko tak neviem ..- a móžem vás poprosiť o radu ktorú by ste mi odporučili 🙂 ďakujem 🙂

zuzuliennka1
16. okt 2021

@valeriusk najlepsie je najst si hlavne pediatricku v tvojom okoli, co najblizsie k miestu tvojho bydliska. A aspon 6 tyzdnov pred ocakavanym terminom porodu

valeriusk
autor
16. okt 2021

@zuzuliennka1 ďakujem presne som si to aj myslela 🙂 ale reku sa informujem 🙂 tak už len najst nejaku dobru v Bardejove 🙂

hygienka
16. okt 2021

@valeriusk ja som volala dr Hrivnakovej cca 5-6 týždňov pred termínom, iba som sa opýtala, či berú nových pacientov. Potom sme už len doniesli správu s pôrodnice a dohodli sa na prvej poradni.

jankacasper
16. okt 2021

My chodime ku hudakovej a spokojna som.volala som tak 6 tyzdne pred terminom.gratulujem a drzim palce🙏🙏

zuzikak
16. okt 2021

ja som si za pediatrickou zbehla osobne. Nepoznala som ani jednu a len som sa spytala, ci beru novych pacientov a teda moje babatko o 2 mesiace. Jedna na mna zaposobila dost neprijemne. Druha bola velmi sympaticka a u nej mam obe deti uz 10 rokov 🙂