Pocula som, ze detskeho lekara, ku ktoremu budem chodit s babatkom je potrebne mat dohodnuteho uz pred porodom. Kedy ste si doktora nasli vy? Ako to prebieha? Staci sa len ustne dohodnut a potom prist s babatkom?
Chcem skusit jednu Dr., ku ktorej obvodu nepatrime, ale mame ju blizko bydliska....viem, ze ma moze odmietnut...obvodna vsak musi zobrat automaticky, vsak? Ci aj u nej sa treba dopredu dohodnut?
ja som sa bola spytat pediatricky pred porodom, ci maleho vezme. dohodli sme sa iba ustne, povedala, ze po porode sa mam zastavit, v porodnici sa ma pytali,kam bude maly chodit ku dr. isli sme tusim na druhy den..potom vsetko vypisovala..
@lauralaplant Urcite si ju dohodni pred porodom, pretoze po porode ju musis nahlasit v porodnici a prva poradna s dietatkom je den po prepusteni z porodnice. Staci zaklopat a spytat sa 😉
@lauralaplant je korektne a slusne ist sa opytat dopredu, pretoze v porodnici nahlasujes meno pediatra a jednak v porodnici robia skrining a keby nahodou nebol dobry, co sa moze stat, vysledky sa posielaju pediatrovi.
obvodna ta musi zobrat, ale nemusite si vobec "sadnut" a okrem toho do 24 hodin sa mas hlasit aspon telefonicky u pediatra ze ste doma z porodnice, aby skontroloval dieta. takze je tiez lepsie ked o vas aspon orientacne dopredu vie