Kedy a ako vybaviť detského doktora?

misulik.uk
16. okt 2012

chcem sa opytat, ci si lekara mozem vybrat sama, alebo je to nejak urcene podla miesta bydliska ako to bolo kedysi? a mam si ho vybavit este pred porodom asi, ze? dakujem za vsetky rady 🙂

simca06022011
16. okt 2012

Mozes si vybrat sama, najlepsie je aspon si zavolat pred porodom a dohodnut sa co potom. Lekarka pride ku Vam ked pridete z porodnice (my sme je volali - teda ocko, ze nas pustaju) pozriet babatko a vystavi Vam kartu s a povie kedy prist do poradne (aspon u nas to tak bolo)

misulik.uk
autor
16. okt 2012

@simca06022011 ok, ja som sa len bala aby to nebolo podla tych ulic, lebo potom by sme mali lekarku, ktoru som este mala aj ja ako dieta a to by som nechcela...

simca06022011
16. okt 2012

nie, mame slobodnu volbu lekara, akehokolvek 🙂 nik ta nemoze poslat kam nechces...

liz_lemon
16. okt 2012

mozes si vybrat, ale je mozne ze tebou vybrany lekar ta odmietne, lebo nepatris do jeho rajonu, mne sa to tak stalo, takze som skoncila u pediatra podla miesta bydliska

misulik.uk
autor
16. okt 2012

tak uz iba vybrat toho spravneho a dufat, ze nas neodmietne...

nikolet_89
16. okt 2012

@misulik.uk ahoj najlepsie je ist osobne na stredisko, kde by si chcela aby patrilo babatko dohodnut sa s niakou lekarkou...a hlavne sa s nou dohodnut natom, ci dojde potom ona k vam, alebo vy k nej...nasa totiz povedala, aby sme prisli mi a to bol koniec februara...takze hladaj normalnu :D

evening_star
16. okt 2012

@misulik.uk V rámci slobodnej voľby lekára máš právo ísť za hociktorým, ale je na ňom, či ťa aj vezme. Mnohí berú prednostne len určité obvody ako kedysi. Mňa zobral až tretí pediater, u ktorého som bola...

jankatt1971
16. okt 2012

My sme isli k doktorke, ku ktorej chodi moj starsi syn, povedala som, ze cakam babatko, ci mozeme chodit k nej, samozrejme, ze mozme, ked prideme z porodnice, mame jej zavolat a ona sa pride na malu pozriet. Viem, ze uz v porodnici treba nahlasit meno pediatra.