Ahojte,
čakám bábätko a rada by som sa informovala, kedy a ako hľadať prvého detského lekára, respektíve či sa stačí objednať niekde ešte pred narodením? A ak by ste mi náhodou vedeli odporučiť nejakého dobrého lekára/lekárku z BA? 🙂
Ďakujem krásne!
Treba hľadať aj pol roka dopredu. Ja som hľadala teraz tiež, nikde ma nechceli v BA prijať, majú veľa pacientov a berú len podľa rajónov
pri tom vybere nie je vzdialenost pd bydliska zanedbatelny faktor. Lebo si treba uvedomit, ze za prvy rok tam budes s drobcom len na prehliadkach aspon 8x. a tp neratame pripadne choroby. takze ak je dobry spadovy doktor, nema vyznam hladat ineho. A ano, stavi zavolat ca mesiac pred porodom, ci babatko vezme.
V Stupave je skvelá detská doktorka od januára 2020, pracuje s homeopatiou, tradičnou čínskou medicínou, biosoľami... Berie do obvodu deti mamičiek so vzťahom k prírodnej medicíne a eko životu. Nevadí , že nie ste zo Stupavy a okolia. Jej pacienti bývajú aj v Senci, Trnave, Dunajskej Strede......Má VIP poplatok, okrem iného zabezpečí aj presný termín objednania na vyšetrenie a telefonické konzultácie pri chorobe, treba jej napísať, či má ešte voľné miesta. Múdra sova Z Bratislavy 19 min krásne po poloprázdnej dialnici
Ďakujem krásne za všetky rady 🙂
Ahojte dievcata, mate nejaku skusenost s pediatrami v Karlovke?
@ekobio ako sa vola ta lekarka prosim?
@vrbik ja som volala v 11tt ked som mala potvrdene tehotenstvo, a sestricka ze ma vezme, ze tam maju este jedno volne miesto 😵 beru len 2 nove deti na jeden kalendarny mesiac. Zvysok pripadne na surodencov. Nema uz kapacitu.
Pediatra by si mala mat zajednaneho este pred porodom, ja som to riesila telefonicky, lebo to bola este moja pediatricka a tak nejak bolo automaticky jasne, ze maly pojde k nej, kedze tam spada aj rajonovo. Ine mamicky, chodia aj osobne hlavne ak daneho lekara nepoznaju. V porodnici uz musis hlasit meno pediatra, kam budu posielat dokumenty atd. Ja by som na tvojom mieste hladala najprv podla spadovej lokality a recenzii a v tomto case volala, aby si zbytocne nechodila na rizikove miesta kvoli korone