Kde vyšetrujú syndróm lepivých doštičiek?

zuzanellav
10. dec 2024

Ahojte, prosím vás kde na strednom a západnom Slovensku vyšetrujú syndróm lepivych doštičiek? Kde ste boli na vyšetrení? Ďakujem za odpoveď.

caramellka
10. dec 2024

Ja v hematologickej ambulancii v nemocnici v Martine.

kiki68
10. dec 2024

@zuzanellav na hematologii

zuzanellav
autor
10. dec 2024

@kiki68 to ja viem ale nie každá hematologia to vyšetruje

deatea
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanellav
autor
10. dec 2024

@caramellka tam som sa snažila dovolať ale nakoniec som zistila, že ambulancia je zrušená.

kiki68
10. dec 2024

@zuzanellav tak neviem, ja som predtym chodila na hematologiu do TN, teraz zijem 16 rokov mimo SK, v Rakusku to iba zada lekar a pdber robi labak a tiez vyhodnotenie. Lekar iba urci liecbu. Cize tu je iny postup zase.

caramellka
10. dec 2024

@zuzanellav
https://www.unm.sk/ambulancia/ambulancia-c-1-am...
Objednávanie pacientov po 13:00 hodine na telefónnom čísle: 043/4203 519.

zuzanellav
autor
10. dec 2024

@caramellka ďakujem 😊

klinger
10. dec 2024

Mne to robili na hematologii v Rooseveltke v Banskej Bystrici.

spanielka44
10. dec 2024

Ja som z rk a u nás ospevovaná vojenská nemocnica najlepšia na Slovensku ale nerobia to u nás 😖 keď som to urgentne potrebovala vyšetriť volala som všade MT, ZA, DK, PB, LM, BB a vyšetrujú iba v Martine v nemocnici myslím a termin som dostala o 7 mesiacov

zuzanellav
autor
10. dec 2024

@spanielka44 presne tak som dopadla aj ja dnes žeby mi dali až v Juny 🙈

caramellka
10. dec 2024

@zuzanellav Tak to ma mrzí... Ja som potrebovala hematologicke vyšetrenia kvôli dvom zamlcanym potratom a dali mi cca o 5 týždňov. Ale odvtedy nemocnica preberala vraj pacientov zo zrušenej ambulancie v Seniu, takže zrejme majú toho veľa.😔

zuzanellav
autor
10. dec 2024

@caramellka kvoli tomu aj ja potrebujem, a náhodou neviete nemôžu to robiť aj labaky?

caramellka
10. dec 2024

@zuzanellav Je to možné. Ja som z MT tak som volala najprv do bežnej ambulancie, tam mi povedali, že oni tieto komplexné vyšetrenia aké mám uvedené nerobia, že len v nemocnici, tak som volala tam...
Veľmi držím palce, nech nech sa Vám podarí niekde zohnať skorší termín a zistia, čo je vo veci.

zuzanellav
autor
10. dec 2024

@caramellka ďakujem 🫶🏻