Ahojte neviete prosím kde robia toto vyšetrenie ale nosom nie klasicky do krku…ďakujem
v Nových Zámkoch
v KE, ale aj tak nic prijemne
@lenulik88 ahoj ďakujem krásne len mi sme zo zapadu nevieš či to nerobia náhodou aj v Bratislave ?
@zobaka tomu verím ale určite je to lepšie ako cez krk lebo to by som nezvládla a ide na to aj mamina teda chcela by ísť lebo bolo klasicky 3 krát a už na to ísť nechce cez krk tak preto sa pýtam
@terezia1998 myslim, ze poliklinika Bezrucova, Bratislava
@terezia1998 urcite je horsia cez krk, lebo tam su hrube hadice, cez nos je zase blbe to, ze to este musia prepchat cez nos, dost ma to bolelo, lebo tie prechody su uzke
@terezia1998 urcite je to 200x lepsie nez cez krk. Hadicka je tenucka, nosom prejde lahulinko, nic neboli, iba prehltnes.. pri normalnej gastroskopii ide hadica hruba ako palec na ruke a cely cas sa obtiera o daviaci reflex, cize ta napina a napina.. a samozrejme hrdlo boli po tom ako pri angine.. jednoznacne nosom je to prechadzka ;) mamina ti potom povie rozdiel ;)
@terezia1998 a dala si mamina pichnúť do žily ten oblovak?ja som šla raz bez a potom 2x som si v lekár i kúpila ten roztok a sestrička mi to pichla do žilky a úplné pohoda to bola vôbec nič som necítila,už by som bez toho nesla
@dennkka kde prosím v NZ?
@mithunaaa1 Mudr. Margita Lábska
@terezia1998 ahoj, ja som bola v Kosiciach na Tahanovciach a teda cca 2 minutky a bolo.. nic strasne 🙂