Viete mi v Trencine odporucit lekara, kde prepichuju nausnicky tak, ze usko najskor umrtvia?
Dakujem 🙂
Ja som dala staršej prepichnúť lekárke a mladšej nastreliť v klenotníctve.
Veľký rozdiel ! Aj v bolesti aj v následnej starostlivosti. Odteraz len prepichnúť !
A to akoze na co potrebujes umrtvit? Ved to je taky chvilkovy zakrok, ze je to uplne zbytocne... dlhsie to potom musi "odtrnut" ako cely zakrok trva... Neviem aj tak, ci by iba nejaky lokalny na to stacil, aby to nebolelo.. museli by to aj tak napichat, coho by som sa ja teda bala pri dietati, resp. bude sa to musiet pichat aj tak.. a je to u lekarky fakt vec chvilky. Teda neviem akemu velkemu...
No ale k teme, nepoznam ziadneho lekara co to "umrtvuje" ;)
to čo tvojmu dieťatku umrtvia uško ,čo štípe a dosť ,tak ho bude mať prepichnuté šup šup ,ono samotné prepichnutie uška nebolí ,len u detí je problém ,že nespolupracujú, ,ja som dávala prestreliť ušká....možno by som sa obrátila na tvojom mieste na nejakú estetickú chirurgiu ,niektoré prepichnutie ušiek majú v ponuke ....
@monhla
@besnota
@bianca
@aristka
@simca06022011
@lilly158
kocky dakujem. Myslela som na umrtvenie pomocou nejakeho spreju, nie injekcne. Tolko som dnes patrala, az som objavila Emla - krem, alebo naplaste. V zahranici to vraj bezne pouzivaju pri odbere krvi, alebo ockovani u deticiek, aby skratka nebolelo 🙂
@maca_p podobne ,ja som si tiež sama prepichla a aj kamoškám ,takže viem ,že to nebolí ,aby bolo treba podanie analgetika v akejkoľvek forme
@pivonecka a dieťa sa ľakne tak či tak ,či to bolí alebo nebolí je to pudové a normálne ..no daj vedieť ako ste to zvládli....a čítam ,že ide o trojmesačné dieťa ,takže si to odplače tak či tak ....
Ahoj 🙂 Fu, asi sa bojis, tak ako som sa ja bala, ked sme isli dat dcerke prepichovat. Zvolili sme lepsie rozhodnutie - nastrelenie . Malinka mala vtedy 4 mesiace. Iba trosku zaplakala, skor sa zlakla toho cvaknutia. Vobec sa jej uska nezapalili a ani kvapka krvicky nebola. Ak by som mala druhu dcerku, urcite by som zvolila taky isty postup. Drzim palceky, nech to pekne zvladnete - aj ty aj malinka 🙂