Kde prepichujú náušnice s umŕtvením v Trenčíne?

pivonecka
18. aug 2014

Viete mi v Trencine odporucit lekara, kde prepichuju nausnicky tak, ze usko najskor umrtvia?
Dakujem 🙂

lilly158
18. aug 2014

Ahoj 🙂 Fu, asi sa bojis, tak ako som sa ja bala, ked sme isli dat dcerke prepichovat. Zvolili sme lepsie rozhodnutie - nastrelenie . Malinka mala vtedy 4 mesiace. Iba trosku zaplakala, skor sa zlakla toho cvaknutia. Vobec sa jej uska nezapalili a ani kvapka krvicky nebola. Ak by som mala druhu dcerku, urcite by som zvolila taky isty postup. Drzim palceky, nech to pekne zvladnete - aj ty aj malinka 🙂

pivonecka
autor
18. aug 2014

@lilly158 dakujem, ale nastrelovat v klenotnictve prave nechcem. Chcem, aby toto robil zdravotník 🙂 mám na to svoje dovody a neviem o žiadnom lekárovi v Trencine, kt. by mal nastrelovaciu pistol

besnota
18. aug 2014

@pivonecka my sme v ba to davali robit v ustave lekarskej kozmetiky, nemate tam nieco podobne?

lilly158
18. aug 2014

@pivonecka - jasne, chapem. Nam to nerobili v klenotnictve, ale v kozmetickom salone. Tiez som si najskor preverovala, kolko krat to uz pani robila, ci ma nejake skusenosti. Vela kociek mi ju odporucilo, preto som tam isla. Drzim palce, nech sa ti niekto ozve a poradi. 😉

besnota
18. aug 2014

@pivonecka teda tiez nastrelovanie, a bolo uplne v poho a to dcera mala uz tri roky, tiez sa rozplakala, ale len kvoli tomu zvuku a uplne v pohode bez krvy, zapalu nic

monhla
18. aug 2014

Ja som dala staršej prepichnúť lekárke a mladšej nastreliť v klenotníctve.
Veľký rozdiel ! Aj v bolesti aj v následnej starostlivosti. Odteraz len prepichnúť !

simca06022011
18. aug 2014

A to akoze na co potrebujes umrtvit? Ved to je taky chvilkovy zakrok, ze je to uplne zbytocne... dlhsie to potom musi "odtrnut" ako cely zakrok trva... Neviem aj tak, ci by iba nejaky lokalny na to stacil, aby to nebolelo.. museli by to aj tak napichat, coho by som sa ja teda bala pri dietati, resp. bude sa to musiet pichat aj tak.. a je to u lekarky fakt vec chvilky. Teda neviem akemu velkemu...
No ale k teme, nepoznam ziadneho lekara co to "umrtvuje" ;)

aristka
18. aug 2014

to čo tvojmu dieťatku umrtvia uško ,čo štípe a dosť ,tak ho bude mať prepichnuté šup šup ,ono samotné prepichnutie uška nebolí ,len u detí je problém ,že nespolupracujú, ,ja som dávala prestreliť ušká....možno by som sa obrátila na tvojom mieste na nejakú estetickú chirurgiu ,niektoré prepichnutie ušiek majú v ponuke ....

bianca
18. aug 2014

@pivonecka no neviem ci niekto na slovensku pouziva anesteticke naplaste a inak sa umrtvuje len opichom takze prast ako uhod.Ja by som uz v zivote nikdy nedala prepichnut uska len a len nastrelit

pivonecka
autor
18. aug 2014

@monhla
@besnota
@bianca
@aristka
@simca06022011
@lilly158
kocky dakujem. Myslela som na umrtvenie pomocou nejakeho spreju, nie injekcne. Tolko som dnes patrala, az som objavila Emla - krem, alebo naplaste. V zahranici to vraj bezne pouzivaju pri odbere krvi, alebo ockovani u deticiek, aby skratka nebolelo 🙂

maca_p
18. aug 2014

@pivonecka ja som si prepichovala ucho onehda sama ihlou na sitie pradla 😀
mna boli viac injekcia ako samotne prepichovanie 😎

pivonecka
autor
18. aug 2014

@maca_p 😀 😀 😀 supeeeeer, mozno ani moju 3m dceru by to nebolelo, ale ak existuje akakolvek moznost na svete, ako jej zabezpecit co najvacsi komfort pri prepichovani, tak ja sa posnazim jej ho poskytnut 🙂

maca_p
18. aug 2014

@pivonecka jasne 😉
ja baby nemam a chalanom to kludne urobim aj ja, ked budu zobronit 😀
len asi nieco sterilnejsie vyberiem. mala som aj tenku injekcnu ihlu, ale bola priliz tenka, cize som si to preondievala na viac krat 😀

aristka
18. aug 2014

@maca_p podobne ,ja som si tiež sama prepichla a aj kamoškám ,takže viem ,že to nebolí ,aby bolo treba podanie analgetika v akejkoľvek forme
@pivonecka a dieťa sa ľakne tak či tak ,či to bolí alebo nebolí je to pudové a normálne ..no daj vedieť ako ste to zvládli....a čítam ,že ide o trojmesačné dieťa ,takže si to odplače tak či tak ....

dollynkaa
18. aug 2014

@pivonecka daj prestrelit a mas to. Skoro ziaden plac a sekundova zalezitost

veronz
22. apr 2021

@lilly158 a kde vám nastrelovali