Ahojte zenicky, mamicky, babicky 🙂 chcem Vas velmi pekne poprosit o pomoc ... zo syncekom sme boli na klinike NEOVIZIA v Bratislave a boli sme u detskej ocnej - pani doktorka Eva Strmeňová. Teraz sme mali ist prvy krat po mesiaci nosenia okuliarkov a okluzorov na kontrolu, ci su okuliare dobre predpisane a ako dalej pokracovat v liecne ocka. Syn ma tupozrakost a ma uz 6 rockov, takze ide nam o cas a musime konat rychlo a ocko liecit. Muz vcera volal na Neoviziu o objednanie a tam mu povedali, ze vraj pani doktorka tam uz nepracuje. Vraj objednat sa neda, ze nemaju lekarku a budu mat novu asi az v aprili 2016. Ked som ju poprosila o kontakt, alebo nazov pracoviska pani doktorky Strmenovu povedala, ze zial nevie a nemaju ziadne info.. :( vraj niekde na Kramaroch asi... Tak som dnes hladala po nete a skusala najst nejaky kontakt na pani doktorku Strmenovu... Volala som aj na Detsku fakultnu nemocnicu na Kramare, a vsak pani spojovatelka tiez nevedela. Prosim viete mi niekto poradit kde pani doktorka Strmenova pracuje a pripadne cislo na ktorom by som mohla k nej synceka objednat. Zenicky budem Vam vdacna za kazdu radu 🙂 vdaka moc Mata a Lukino 🙂
Ja by som tiez potrebovala kontakt. Dakujem pekne
@mata17 ahoj Mata, mame ten isty problem. Tiez sme boli v Neovizii, tiez nove okuliarky, tiez sme mali ist na kontrolu a z Neovizie ta ista reakcia ohladom odchodu doktorky Strmenovej. Dnes som volala zas kedze uz je april a vraj maju problem najst detsku doktorku a ze to nevidia v najblizsom case ruzovo. Doktorka vraj pracuje na Kramaroch. Dnes som sa dovolala inej doktorke v Petrzalke a ta nas nemohla zobrat, ze neberie novych. Tiez mi povedala ze Strmenova robi na Kramaroch. Tak ti odporucam vybrat sa tam a na ocnom ti uz povedia kde ju najdes. Ja som tam volakedy chodila so synom. Najprv sa zaregistrujes pri vstupe a potom sa popytas na ocnom v mieste, kde vydavaju karty. Oni vacsinou rozdeluju pacientov, do ktorych dveri maju ist cakat. Skus povedat ze si chodila k nej a uvidis. Tam su vsetci super odbornici. Len to cakanie... Ja to tiez takto urobim. Mojej malej sa dnes zapalilo ocko tak to musim riesit asi urgent. Uvidim co bude rano. Ak to bude zle a budem musiet ist, dam ti vediet ako som pochodila
@mata17 http://firmy.baportal.sk/13329/mudr-eva-strmeno... toto som našla, neviem, či top je ona, skús...