A treba sa tam objednať?
v pondelok a stvrtok rano
alebo skús súkromne dr.Kusin 0907 043 915 a to v čase pondelok až piatok od 8.00 do 13.00 tam možeš zavolat a objednat sa stojí to ale 15eur.
bola som u Dr. Kusina, velmi mily a precizny, takze odporucam
Aj ja som bola u Kusína, výborný prístup.
tiez sme boli u Dr. Kusina, bolo to rychle, objednanie presne na termin, dnu sme boli do 5 minut, vsetko bez problemov a velmi mily Dr. ... neviem ako to chodi inde, ale myslim ze nam to stalo za tych 15 eur ...
my sme boli viac krat u Dr. Kusina v ambulancii v Malackach a zadarmo a velmi chvalim
ak si este pamatam tak ano objednava sa tam,
a je to v tom druhom vchode ako pisu ze poliklinika,na prizemi,ale cislo dveri si uz nepamatam,ale je tam na zaciatku teta ,ta ti povie na ake dvere treba ist
Nove info.Na Antolskej miestnost 8B POLIKLINIKA prizemie.Pondelok a stvrtok od 8.00.Netreba sa objednat.Treba si priniest listok od pediatra,zdrav.karticku dietata a plienku.
Este stale prosim Vas plati,ze netreba dietatko objednat? Ma niekto aktualne info,neviem sa tam totiz dovolat...
@mariancella ahoj, kamoska bola pred mesiacom...objednat sa netreba, robia pondelok a stvrtok od 08:00..poliklinika prizemie, cislo dveri neviem...ale urcite najdes podla mnozstva mamiciek s babatkami...mam pocit ze maju spolocnu cakaren s d
...skorej som odoslala...cakaren maju spolocnu s detskou nefrologickou ambulanciou...
na antolskej nerobia.ani v ruzinove.