Kardiológia v Trnave

oblecenieavecicky
25. jún 2015

Ahojte, máte niekto skúsenosti s Mudr. Horákovou alebo Mudr. Balážovou z Trnavy? Obe by mali sídliť na Družbe. Ďakujem.

brrrrrciatko
25. jún 2015

horakova je super. my k nej chodime a maximalna spokojnost

erickatt
25. jún 2015

Horakovej sme chodili. Otrasny pristup. Bolo to davno asi 12 rokov dozadu. No doteraz si dcera spomina. Hlavne vtedajsia sestricka.

72martina
25. jún 2015

My chodime k Horakovej so strednou dcérou,Balazovej s najmladšou dcérou...dali nás tak z porodnice,obe su fajn,aj sestričky maju mile,nepatrny rozdiel je v tom,ze u Baláž.sa menej čaká ako u Horák....obe dobre vysvetlia,poradia...

simulka0053
21. jan 2018

Aj.my mame horakovu a, úplne super spokojná veľmi

redlola
21. jan 2018

Ja mám u horakovej na sledovaní jedno dieťa. Sme s nou spokojní. O svojich kvalitách nás presvedčila, že ako jediná z množstva lekárov premýšľala a dala nám smer ohľadom ochorenia môjho manžela (v mojom blogu je článok Keď sa všetko rozsype...). Pritom nikdy nevidela jeho kartu, neriesila ho ako pacienta, iba z výpočtu rôznych príznakov, ktoré dali moji svokrovci niekde na ulici v meste. To nijako neznižuje kvality druhej kardiologicky, možno je skvela odborníčka, poslali mi tam syna s podozrením na šeleste, ktorý sa nepotvrdil, inak sme ju našťastie nepotrebovali. My mame však tuto skúsenosť s horakovou a sme aj jej vďační za manželov život.