Ahojte, máte niekto skúsenosti s Mudr. Horákovou alebo Mudr. Balážovou z Trnavy? Obe by mali sídliť na Družbe. Ďakujem.
Horakovej sme chodili. Otrasny pristup. Bolo to davno asi 12 rokov dozadu. No doteraz si dcera spomina. Hlavne vtedajsia sestricka.
My chodime k Horakovej so strednou dcérou,Balazovej s najmladšou dcérou...dali nás tak z porodnice,obe su fajn,aj sestričky maju mile,nepatrny rozdiel je v tom,ze u Baláž.sa menej čaká ako u Horák....obe dobre vysvetlia,poradia...
Aj.my mame horakovu a, úplne super spokojná veľmi
Ja mám u horakovej na sledovaní jedno dieťa. Sme s nou spokojní. O svojich kvalitách nás presvedčila, že ako jediná z množstva lekárov premýšľala a dala nám smer ohľadom ochorenia môjho manžela (v mojom blogu je článok Keď sa všetko rozsype...). Pritom nikdy nevidela jeho kartu, neriesila ho ako pacienta, iba z výpočtu rôznych príznakov, ktoré dali moji svokrovci niekde na ulici v meste. To nijako neznižuje kvality druhej kardiologicky, možno je skvela odborníčka, poslali mi tam syna s podozrením na šeleste, ktorý sa nepotvrdil, inak sme ju našťastie nepotrebovali. My mame však tuto skúsenosť s horakovou a sme aj jej vďační za manželov život.
horakova je super. my k nej chodime a maximalna spokojnost