Kardiológ pre dospelých - Žilina, Bratislava

7. sep 2022

Nemáte niekto skúsenosti s dobrým kardiológom v Žiline prípadne v Bratislave, ktorý by prijímal aj nových pacientov. Preferujeme skôr mladšieho lekára keďže s pani doktorkami kardiologičkami v Žiline nemám dobré skúsenosti a ani so staršími pánmi kardiológmi, ktorý ma vždy vyhodili z ambulancie, len som tam prišiel. Nakoľko mi ide predovšetkým o prístup aký majú k pacientovi, keďže od detstva mám traumu z lekárov a v súčasnosti k takýmto pacientom dokážu lepšie pristupovať mladý lekári oproti tým starším. Tak ak má niekto skúsenosť s nejakým mladým a dobrým kardiológom ideálne v Žiline, prípadne v Bratislave budem rád za každý tip.

loginexistuje
7. sep 2022

a preco ta vyhodili z ordinacie? ku kardio je problem sa dostat cakas mesiace na termin a este s takymito poziadavkami

autor
7. sep 2022

@loginexistuje nesúhlasil som s ich názormi, keďže neznesiem aby mi niekto zakazoval aktívne športovať a do toho ešte aj cestovanie mi zakazujú, keď som mal pokoj 15 rokov od kardiológov keďže do nedávna mi ani primár v detskom kardiocentre nezakazoval športovať, naopak ma v tom podporoval ale žiaľ, v Žiline to páni doktori nevedia pochopiť, že vo svojich 26 rokoch ostanem sedieť doma a nemať z toho života nič

pampeli
7. sep 2022

A v DKC vam nikoho neporadili? Prip. nemozu si ta tam "nechat", ked ta uz poznaju? Ci tak to asi nefunguje.. U dr. Knapcovej v ZA si bol?

autor
7. sep 2022

@pampeli žiaľ v DKC ma vyradili z evidencie a tam mi bolo povedané, že nie je potrebné sledovanie, ale keď som bol pred časom doma u rodičov tak som mal nejaké zdravotné problémy a skončil som na urgente v Žiline kde mi bolo napísané, že odporúčajú opätovné sledovanie u kardiológa a nerád by som niečo zanedbal keďže som si vedomý, že čo sa mi stalo sa mi môže hoc kedy zopakovať, síce žijem viac menej už v Bratislave len tam je ten problém, že tam trvalý pobyt nemám a tým pádom ma nikto nezoberie ako pacienta, keďže ich majú tiež veľa a áno bol som aj u danej doktorky sa spýtať ale žiaľ tá ma nechcela zobrať keďže má plno a nových pacientov neberie a to mi bolo povedané u každej jednej lekárky, kde som sa šiel pýtať zabralo mi to 3 dni môjho života kým som hádam každú jednu ambulanciu na ktorú som našiel na internete adresu obehal a bol sa spýtať žiaľ neúspešne

pampeli
8. sep 2022

Zadala som do googla kardiolog pre dospelych bratislava a hned prva stranka, kt som otvorila - prijimame novych pacientov. https://kardiologickaambulancia.sk/
Niekto sa v tej BA uz len musi najst, co ta zoberie, prip odporuci do nusch

autor
8. sep 2022

@pampeli áno prijímajú googlil som ale keď som tam volal tak sestrička sa ma opýtala či mám trvalý pobyt v Bratislave prípadne v Bratislavskom kraji, že ak nie tak nemusím ani chodiť lebo že tým, že má trvalý pobyt na strednom Slovensku mám hľadať skôr tam nevadí nejako to poriešim nechám to na osud a niečo nájdem ale ďakujem za názor

miro1360
9. sep 2022

miesto bydliska nie je objektívny dôvod pre ktorý by ťa mali odmietnuť, ale majú dosť pacientov tak si robia čo chcú, "ľudskí" kardiológovia sú väčšinou obsadení všetci lebo tam chce ísť každý že ... no ale tak odporúčam ti radšej nejakého nepríjemného odborníka ako ľudskú útechu (všetky svoje názory si nechaj pre seba, lekára vypočuj), lebo v konečnom prípade to je na tebe či budeš športovať alebo nebudeš ... pokiaľ máš nejaký problém na srdci (či už arytmie alebo tvarové anomálie), patríš do rúk odborníka (ideálne banská bystrica alebo bratislava ... v žiline a okolí nenájdeš nič)

autor
9. sep 2022

@miro1360 uvidím ako pochodím budúci týždeň u jedného, ktorého sa dnes podarilo mame nájsť v Žiline čo by ma aj zobral a po telefóne že vraj pôsobil príjemne tak uvidím minimálne ma on ďalej pošle do NUSCH v BA a vtedy si myslím, že ma nebudú môcť odmietnuť keďže ako pre mňa je Bratislava výhodnejšia, keďže tam žijem a pracujem kdež to Banská Bystrica je trochu od ruky a keď som bol malý tak mi bolo povedané, že môj problém riešia buď v Košiciach alebo Bratislave, prípadne v Prahe a rodičia sa vtedy rozhodli pre Bratislavu, čiže neviem či v Banskej Bystrici sú až tak vybavený ale vďaka za názor a radu

zuzu586
14. sep 2022

pokiaľ ide o kardio v BA pokúste sa dostať na NUSCH, ale tam vás musí poslať váš obvodný kardiológ, inak vás nezoberú, poprípade skúste na Kramaroch nájsť si kardiológa, taktiež by malo pomôcť nahlásiť si prechodný pobyt v BA

zuzu586
14. sep 2022

a čo sa týka toho športovania, nemusia to myslieť tak že už nikdy, ale možno teraz trošku si dať oddych, ako ste už spomínali, mali ste problémy, takže ja to chápem, že dať si oddych a vyriešiť to, a potom postupne opäť nabehnúť na športovanie

autor
14. sep 2022

@zuzu586 áno prechodný som riešil ale tým, že som v podnájme tak by mi musel dať majiteľ súhlas a ten mi nechce dať čiže tak nemôžem nič robiť, ale budúci týždeň by som mal ísť ku kardiológovi v ZA tak uvidím čo mi povie prípadne si rovno vyžiadam aby ma poslal do NUSCH keďže predsa sú tam väčší odborníci