Kam na zubný strojček v Žiline alebo v Martine?

andruska80
10. mar 2015

Kočky, prosím o radu, syn potrebuje strojček na zuby, náš zubár povedal, že u nás v Čadci však veľmi neodporúča, skôr niekoho v Žiline alebo Martine. neviete mi poradiť zubára, s ktorým máte v tomto dobré skúsenosti? Ďakujem

andruska80
autor
16. mar 2015

Kočky, skutočne mi neviete niekoho poradiť? ešte raz ďakujem

zamilion
16. mar 2015

zubára ti neporadím, lebo som z Prešova. ale mám takúto skúsenosť, že z Prešova veľa ľudí údajne kvoli lacnejšiemu strojčeku dochádza do Košíc.
ja som dala strojček dcére v 14 rokov a ostali sme v Prešove hlavne kvoli tomu,že strojček bude mať minimálne dva roky a na kontroly sa chodí 1x za mesiac na doťahovanie a podobne.

čiže si vyber, čo je bližšie, lebo to vestovanie je potom dosť otravné aj finančne nákladné.

andruska80
autor
16. mar 2015

@zamilion ďakujem za tip, my sme však z Čadce, do Košíc máme strašne ďaleko (takmer 300 km), preto hľadám nejakého zubára zo ZA alebo MT, kedže to je 30/50 km, to je ešte také v norme...

zamilion
16. mar 2015

ved ti píšem, že si vyber to, čo je bližšie kvoli cestovaniu. teda žilinu a tam hľadaj zubára, lebo chodiť raz do mesiaca popod Strečno do Martina......

andruska80
autor
16. mar 2015

@zamilion jaj, som to nepochopila, ja že mi radíš KE 🙂. ved mne to je jedno, lebo ja mám v MT tetu, sesterku.... takže by som mohla zubára spojiť aj s návštevou u nich, len som chcela, či niekto nemá tip na niekoho konkrétneho, kde teda ísť.... lebo u nás sú tiež, ale teda sám náš zubár mi ich neodporučil....

eanie
20. apr 2015

@andruska80 Ahoj, nasla si niekoho v MT alebo ZA? Tak isto hladam niekto na strojcek 🙂 Nemozem nikoho najst :-/ na strednom slovensku

andruska80
autor
20. apr 2015

@eanie no zatiaľ žiaľ nie, nechcem ísť len tak na slepo k niekomu a čo som zisťovala, nik mi nevedel poradiť :(

eanie
27. apr 2015

@andruska80 dik za odpoved. ak niekoho najdem, dam vediet

andruska80
autor
27. apr 2015

@eanie ďakujem, budem rada...

ollski
23. aug 2015

@andruska80
@eanie
ahojte 🙂 nasli ste uz niekoho?? my sme zo ZA, boli sme poslani k Dr, Zuzikovej v poliklinike, no ze najblizsi rok a pol ma plno!!! a ze ani potom nam nezarucia, ze dcerku zoberu....sestricka povedala, ze mame skusit CA, alebo MT... 😔 😨

eanie
24. aug 2015

@ollski rok a pol 😖 nie nikoho nemam. Rozhodli sme sa pockat kam sa dostane syn na strednu skolu a podla toho sa zariadime. Bud Kosice alebo Bratislava 😒

macerik
18. apr 2017

Najlepšia klinika je v Trenčíne, špecializujú sa na strojčeky, MUDr. Lehotský

katarinaina
25. mar 2019

@andruska80 Mala som veľký problém nájsť ortodonistu pre svoju dcéru, v Žiline sa mi to nepodarilo. Nakoniec sme skončili u doktora Lehockého v Trenčíne http://www.strojceknazuby.sk/kontakt. Je to súkromný lekár... Nám sa veľmi pozdáva aj prístup a liečba.

dominiciatko
13. jan 2020

@katarinaina ahoj môžem sa opýtať koľko ste platili?

katarinaina
13. jan 2020

@dominiciatko to nie je podstatné, pretože záleží od diagnózy. Každý platí podľa zákrokov. Moja dcéra mala predkus, rotáciu zubov, hornú čelusť už má krásnu a teraz ideme začať so spodnou čelusťou. Sme v poisťovni dôvera a tá nám doteraz preplatila cca 750,-euro, ale museli sme si vopred nechať schváliť liečebný plán.

miskakyska
3. jan 2021

@katarinaina to je super,že takyto odborník má zmluvu s doverou...dokonca až neobvyklé..prosím Ta ten liečebny plán?..kolko im to trvalo kym schvalili??...možem poprosiť k tomu viac info...aj IP...dakujem krásne 🙂

danusskaaa
3. jan 2021

My sme boli u dr. Koniarovej v MT. Zatiaľ len na prvej konzultacii, ale bola velmi zlata. Treba len donekonecna volať na t.c. z netu. Objednala nas za 7 mesiacov (co je v ZA a okoli super, lebo všade plne...)

biankamaria22
12. feb 2021

@danusskaaa fíha ja sa tam chystám ale som netusila že sa tak dlho čaká na termín...

danusskaaa
13. feb 2021

@biankamaria22 ja sa jej teraz uz od 2.12. nedokazem 😕

dadka245
12. mar 2021

@danusskaaa prosim ta platila si hned za kolzultaciu?Vravi sa o nej že je strasne draha tak váham ci tam íst.Dokonca aj ine doktorky to povedali..mame problem najst ortodenistu.

danusskaaa
12. mar 2021

Platili sme 27,96 (neviem odkial taká cena) za konzultáciu. Pozrela dcére chrup, niečo ukazala mne, a do spravy napisala čo treba urobiť do ďalšej návštevy (až o rok, keďže má dcéra ešte vela mliečnych zubov). Neviem, ci je to vela alebo málo...? Mne za to nezdalo nic extra