Kam na rehabilitácie? Dunajská Lužná alebo Čilistov?

majka212
22. júl 2011

Ahojte maminky.... vybavujem pre môjho synčeka rehabilitačný pobyt, no neviem sa rozhodnúť, či Dunajská Lužná alebo Čilistov. Má niekto skúsenosti? Každá informácia pomôže...
Ďakujem!

andreachy
22. júl 2011

Ahoj, ja som bola so synkom v novembri 2010 v Dunajskej Lužnej, a bola som nad mieru spokojná. Dievčatá čo mali skúsenosti aj s ostatnými rehabilitačnými pobytmi, hovorili, že tieto dve sú najlepšie. Čilistove je to výhodou, že je tam termálna voda, ale vraj horšie ubytovanie. 🙂

matat
5. aug 2011

Ja som sa pred par dnami vratila z D.L. ale bolo dobre, o pol roka chcem ist zas...velmi som sa toho bala,,ale ako sme prisli domov, na druhy den mala zacala stvornozkovat po celej obyvacke a sama sa postavila a chodi okolo gauca,,,len tie izby...rozpadla sa mi postel...a nie je tam spolocenska miestnost pre deti, co uz behaju, tak ked prsi, lietaju po chodbe...ale je tam aj par VIP izieb..tam je ticho,,,ale hlavne ze to pomoze vasmu dietatu,,,da sa to vydrzat,,,odporucam

babulkabamb
28. nov 2019

Dobrý večer ja tiež idem s malou do Dunajskej luznej tiež som počula že veľa deťom pomohli