Kam na očné?

3. nov 2024

Ľudia. Pomooooc. Momentálne som 38tt ale potrebujem súrne očne vyšetrenie... Objednali ma za tri mesiace... Mam podozrenie nato, že mam zelený zákal.. Neskutočne ma boli hlava nad očami a vidím iskrenie proste no cele zle z očami... Kam mam ísť na očné... 😢😢😢 3 mesiace čakacia doba... Preboha
..

lilizzachy
3. nov 2024

Neviem kde bývaš ale skús obvolať viac lekárov prípadne povedz že si tesne pred pôrodom a potrebuješ vyšetriť snáď sa niekto zlutuje aj skôr...prípadne súkromné zariadenia zvyknú mať termíny skôr ale informuje sa aj koľko sa platí za vyšetrenie. Na stránke návšteva lekára.sk sa dá objednať za 15€ na presný čas a termín tak skús pozrieť aj tam či je nejaký lekár v tvojom regióne a aké má termíny.

viestta
3. nov 2024

nebolo by od veci napisat lokalitu, ale ak chces, najdi si Kliniku oka v KE na Slovenskej jednoty, termin nam dali o tyzden

sisa_s
3. nov 2024

Ak mas iskrenie, chod teraz na ocnu pohotovost do najblizsej nemocnice, zoberu ta hned

autor
3. nov 2024

@sisa_s sa bojím ze ma pošlú do zadku... Ze to sa nechodí s týmto na pohotovosť

autor
3. nov 2024

Lokalita poprad.

sella38
3. nov 2024

Bolesť hlavy a iskrenie to môže byť kľudne migréna.

simca06022011
3. nov 2024

nemocnice zvyknu - ambulancie tam, brat aj skor... staci prist osobne a doprosit sa.
V poprade mate aj dost klinik sukromnych, teda ja viem urcite o minimalnejednej, a tiez nevidim dovod preco by sa nedalo tam surne vybavit termin, aj ked napr. s nejakou platbou.

autor
3. nov 2024

@sella38 ale ja to mam aso 3 deň. Naprv s9m myslela ze migrena ale neprechádza to

biba_18
3. nov 2024

fuuuch, moja očná berie podľa toho ako sa kto v daný deň zapíše na papier… takže skúsiť iných doktorov v pp…

deti95060810
3. nov 2024

určite by som skúsila súktromné centrum... poznám v Ruž. ale to sa ti asi nechce ísť tak ďaleko... aj v Za je Ok... len za eurá.

sisa_s
3. nov 2024

Som ocna lekarka, bezne taketo stavy chodia na pohotovost, iskrenie moze predstavovat problemy so sietnicou, bud chod dnes, alebo ved cakaj 3m na termin...

autor
3. nov 2024

@sisa_s okej pôjdem. Vďaka.

taktotedanie
11. nov 2024

Ved mas pohotovost v poprade v nemocnici!