Prosím vás, kam ísť na hematologiu, jedno dieťa máme ale o druhé sme prišli. Iné vyšetrenia nejdeme absolvovat. Výmenný lístok mám a chcem preventívne sa dať vyšetriť. Kde budú ochotní lebo čo počúvam, vedia odpinkat že nie je dôvod. Rada by som bola ak by robili aj dosticky
@xxemma
@xxemma nie práveže sme mali úplne zdravé bábätko, len mi praskla voda asi kvôli bakteriálnej infekcií a napriek tomu sme s bábätkom potiahli ešte mesiac... Spustil sa mi bohužiaľ pôrod :( ... Týždeň pred sme ešte boli na Morfe a napriek žiadnej plodovej vode malo všetko vyvinuté na daný týždeň ...Len neviem už to nechceme zažiť a nikto nechce vyšetrovať po prvej strate :(
@katuha ahoj stalo sa mi presne to iste bohužiaľ a išla som do unilabu na hematologiu - ale čakala som asi dva mesiace
@katuha Ahoj, keď to nemáš ďaleko, tak by som odporučila Synlab v Bratislave na Limbovej 5. Pani Dr.Drakulová je veľká profíčka a milá žena.Mne pomohli zistiť prečo sa mi tvorili antierytrocytové protilátky po missed abort.Tiež som mala výmenný lístok a termín mi dali po 5 mesiacoch, keď sa mi dalo telo a hormóny dokopy.
https://www.synlab.sk/pre-verejnost/ambulancia-....
@katuha hematologia nema nic s prasknutou plodovou bodou kvoli infekcii- u teba je pricina predsa jasna
Nie je to hematologicky problem , tam chodia vacsinou zeny ak sa mi nedari otehotniem alebo maju za sebou viac potratov
@taktotedanie bolo tam cca mesačne krvácanie z placenty, ktoré mohlo tlakom spôsobiť to pretrhnutie. Infekcia uz len dopomohla. Takže to môže súvisieť s krvou. A nebudem čakať že sa mi to stane opäť. Chcem si byť istá že mám krv v poriadku.
@katuha ale to bolo pravdepodobne sposobene chybou placenty a to zase nema nic spolocne s hematologiou
Ci bude hematologia ok alebo nie vyvoj placenty ci infekciu ci predcasne prasknutie plodovych obalov sa tym nijako neovplyvni ale asi to potrebujete pre vas pokoj v dusi co sa da chapat samozrejme 😔
@katuha Keď máte výmenny lístok mali by vás zobrať hocikde. Ale asi by som si to najskôr obvolala, skúsila v hovore vysvetliť. Držím palce👍