Kam chodíte s deťmi k čeľustnému ortopédovi?

lenjara1
30. aug 2024

Kam chodíte s deťmi k čeľustnemu otropedovi ? Oplatí sa Poľsko v pomerne cena - kvalita?

Ahojte maminky. Synovi bol odporúčaný čelustny ortopéd. Vzhľadom na to, ze ma dosť veľké trvácne zuby, nemá dosť miesta v ústach. Viete mi prosím poradiť kde je to cenovo dostupné, samozrejme s dobrým prístupom k pacientovi.
Ďakujem

doriiis
30. aug 2024

Neviem o aky strojček sa bude jednať,ale syn má vyberatelny,nočný strojček a platili sme zaň 99€. U tej istej doktorky má sesternica fixný strojček a platili zaň 400€.
Chodíme do Galanty

lucik194
30. aug 2024

v prvom rade problem je ci mu bude stacit nocny alebo celodenny. tam sa potom toci cena uplne v inych sumach.....

nocny je najlacnejsi, to su len mini upravy, nic vazneho...... trvaly su palky ..... aj to ci drotikovy alebo priesvitny. priesvitny v BA tento rok narastol na 4500/5000.

lenjara1
autor
30. aug 2024

@lucik194 pravdepodobne bude mať na začiatku vyberateľný. Ma 8rokov, problém je ze ma mliečne zúbky dosť veľké a tie trvácne sú ešte väčšie. Nemá moc miesto v ústach. Zúbky teda rastu kde môžu. Zatiaľ mu rastu s približne ročným oneskorením. Tak podľa mňa mu fixný dajú až neskôr.
Naša zubárka je super, je z Ukrajiny. Prišla tu cca 10rokov dozadu a ma tu svoju ambulanciu a celkom dobre zázemie. No strojčeky nerobí. Vravela ze chodí do Poľska so svojou dcérou - k jej bývalej spolužiačke. Zevraj cenovo sa to oplatí.

taktotedanie
30. aug 2024

Napr v meste kde byvaju rodicia je celustny ortoped a vikendy ma cakaren plnu poliakov tak asi sa to az tak neoplati 😂😂
Jej da mozno zlavu, ved spoluziacka a zibari sa maju po financnej stranke velmi dobre tak moze cenu vnimat inak ako bezne zarabajuci slovak

lenjara1
autor
31. aug 2024

@taktotedanie tomu rozumiem. Pochopila som ze asi ma iné ceny a dohodnu sa. Len som to už počula od viacerých ludi, nielen od nej. Preto sa pýtam.

lucik194
31. aug 2024

no toto ja neviem o kolko moze byt lacnejsi,

my sme z BA a tiez sme rozmyslali na ČR, no nakoniec ked sme prepocitali, plus nafta, cas, dieta zo skoly..... same tam nepojde to dieta, brať si volno z prace.....

u nas to bolo mliecne zuby krasne no velke, trvale pootacane a este vacsie

ono sa ide najprv na konzultaciu, chodte najprv to a uvidite

ziadny zubar nerobi normal zubarinu aj celustnu, to su dva uplne ine odbory