Salónov , zlatníctiev sa obávam ( hygiena, odbornosť...). Radšej by som išla k doktorovi. Keď pôjdem na poradňu, tak sa opýtam svojej detskej doktorky ( ale myslím si, že robí iba prepichovanie ihlou). Ak to nebude robiť tak skúsim toho dr. Heribana. 13 Eur je slušná cena.
kedze nuušnica je v sterilnej ampulke-naboji nemas sa čoho bat moja doktorka prepichovanie nerobi-neuznava zbytočne to deti stresuje a jj je to proti srsti a dlhsie sa to hoji nastrelenie je otazka 2secund,a nemusis sa o to starat nic nerobis 1x denne otocis nausnicu ja som bola max. spokojna dcera mi o 5min spala vobec neplakala.pozor v salone ti naušnice nastrelia až v 6m.
Poznáte niektorá, alebo máte už vyskúšaný takýto salón v Trnave?
Zavolaj si doktorke Vidovičovej, neviem kolko to stojí ale viem ze to robí🙂
Ďakujem.
@daania práveže v salónoch, kde to robia denne niekoľkokrát, je určite odbornosť v tomto smere väčšia ako u niekoho, kto to robí dvakrát za rok, hoc má aj VŠ titul... hygieny sa tiež nie je prečo obávať, náušnice sú zabalené sterilne (musia to byť špeciálne nastreľovacie, nie že si niekto prinesie aké chce) a kozmetička sa ich vôbec nedotkne, uško sa dezifinkuje pred aj po nastrelení...