Ahojte, prosim vas, mate niektora skusenost s ambulanciou MUDr Zelenayovej v PK? Caka sa tam dlho? Je mozne sa tam objednat? Volam tam uz od rana a neviem sa dovolat (cislo som nasla na webe, tak hadam je funkcne, lebo to tam zvoni, ale nik nezdviha) ... som dost nestastna, syncekovy sa vyhodil po celom telicku ekzem, skriabe sa az do krvy, tak by som tam chcela ist co najskor. Zajtra ordinuje od 13tej, ale neviem ci treba prist skor ... nie sme z PK, budem musiet cestovat a mame este druhe male 13m dietatko. dakujem za odpovede 😉
Pozor, Mudr. Zelenayova ordinuje iba v pondelok a stredu doobeda, zvysne dni je v ambulancii taky stary doktor. Objedna Vas asi az na januar, lebo ma plno... alebo si to treba ist odsediet. Zapisat sa vraj treba prist uz o 6:15 rano, lebo inak je clovek bez sance... Co sa tyka ekzemu, dcerka ho mala po multivitaminovom dzuse, nepomohli nam ani hormonalne maste, nakoniec zabrala nechtikova indulona, nastalo okamzite zlepsenie, tak mozes skusit aj tu. A treba sa pripravit, ze tam budete poriadne dlho sediet. Moja mama tam bola teraz v pondelok, s vysledkom z chirurgie /odoberali jej bazaliom/ a cakala 2 hodiny a to jej najprv povedali, ze uz ju vobec nevezmu, a to prisla o 8:30. A este ma napadlo, nezmenili ste prasok na pranie? Aj z toho byvaju ekzemy. Dcerka vtedy nemohla ziadne alergeny, citrusy, jablka len cervene, nie zelene atd...
najlepšie je sa objednať!!
mávala časenky, ktoré boli do 10min fuč, ľudia tam sedeli už 2hodky pred začiatkom ordinačných hodín!!
pred 14timi dňami sa bola dcéra pozrieť, chcela vyšetrenie kvoly šošovičke 😉 a vraj má teraz papier, kde sa každý má zapísať keď príde, niečo na ten štýl 😝 a mladá je tu len pár dní v mesiaci, a vždy akurát doktorka nerobí 😠 😠 😠 tak my sme nepochodili nijak zatiaľ 😠
neviem aké má teraz číslo,lebo je psťahovaná z polikliniky do inej budovy
držím palce 🙂