Zdravím vás,
neviete mi prosím odporučiť podľa vašich skúseností lekára / kliniku v okolí Martina / Žiliny, kde robia Invisalign strojčeky? Taktiež, vyšiel tento typ strojčeka niektorú z vás na viac ako 4000€? Jednalo by sa o Invisalign full, čiže na oba rady zubov. Túto sumu by som nerada prekročila. Máte nejaké skúsenosti, ste spokojné s liečbou?
Nemáte niekto skúsenosti s Kafkadent v ZA?
@hettinka Áno, ja viem, že to nepreplácajú a to ani neočakávam. Som za to ochotná zaplatiť 4000€, viac mi už je ľúto za to dať. Preto skôr chcem vedieť či sa ľudia s invisalign full zmestili do tých 4000€ cenovo. A či sú nejaké skúsenosti s invisalign v rámci okolia MT/ZA. Ideme mi o tie recenzie, či sú spokojní so zubármi 🙂
V BA v najlepšej klinike zaoberajúcej sa invisalignom komplet zuby za 3000€.
@katuli1 dobry den, vyskusali ste nakoniec ten strojcek? 🙂
@nikola1234n dobrý deň, nie. Lebo čo som počula tak to vychádza viac. Mám vyhliadnutú kafkadent za 4000.
@eli_enulin
@eli_enulin a koľko ťa to teda celé bude stáť? Dakujem
@katuli1 no ja som to platila celé naraz a dostala som tým pádom zľavu 20 % takze 4 000 € vrátane skenov a všetkého ostatného čo k liečbe patrí 😊
Ahojte, nemá niekto skúsenosť s pani Dr. Andrea Poprocka, ktorá poskytuje liečbu Invisalign strojčekom v Kysuckom Novom Meste?
@alexandrarl aj ja nad nou rozmyslam, zatial som objednana na konzultaciu do MT..
@alexandrarl ja som tam u nej bola ešte so staršou pred pár rokmi a teda otrasne jednanie. Vybavila som si inde radšej.
@eli_enulin dobry den, vy mate strojcek teda od kafka dent v BA? A dochadzate tam? Ste spokojna?
Ahoj, môžem sa opýtať kde si si nakoniec neviditeľný strojček dala robiť? Ako si spokojná a kolko ta vyšiel? Premýšľam, že si ho dám tiež ale eezysmile.
@denka259 aký je rozdiel medzi Invisilign a eezysmile? Ďakujem
@lenka19791
@denka259
@gigi87
@hettinka
@alexandrarl Ahojte,obnovujem diskusiu.Ma niekto skusenosti s invisalign v oblasti Zilina,Martin a okolie?
Čo ja viem tak je to ešte veľmi málo známe a malo sa to používa kvôli vysokej cene...robia to v BA na celustnom...nám pre malého povedali cenu 4000€ na horné zuby