Imunologička - alergologička v okolí Bystrice, Zvolena

maja099
15. nov 2013

Ahojte maminy, aké máte skúsenosti s alergologičkami - imunologičkami v okolí Banskej Bystrice, Zvolena, Lučenca, Detvy? Mám takmer trojročnú dcéru ktorá od nástupu do škôlky /september/ brala už 5x antibiotiká, stále dookola. Má strach z lekárov a odber krvi si u nej neviem predstaviť. Preto hľadáme niekoho s dobrým prístupom k deťom a samozrejme dobrého odborníka. Ďakujem za každý názor!

lucmarc
15. nov 2013

@maja099 Ahoj, pani doktorka Šimková, ordinuje v Žarnovici, veľmi príjemná a hlavne k deťom, aj ja som bola u nej s malým, je veľmi trpezlivá a milá 🙂

simca06022011
15. nov 2013

v ZV Kmecova: v pohode lekarka, aj rychlo objednavaju cize ziadne pol rocne cakacky ako v BB, ked som si zistovala. Odberom sa ale nevyhnete, ale tie robi detska lekarka. Vie ich ak sa dohodnes urobit aj ona, vtedy je to pohoda, lebo pouzivaju nieco proti bolesti a tie deti vobec nevyvadzaju.. moja teda bezne robi riadny cirkus. Nam najskor detska zobrala odbery, aj imunologicke paremetre nejake a ked videla, ze je daco s imunitou poslala nas na alergo... dostali sme ribomunyl a super pomohol. Ale museli sme ostat cca 4-5 mesiacov doma bez jasli,kym sa mala dala do kopy a na jar nastupila do novych a chora veru az do teraz nebola.