Ahojte, hladame pediatra v Dubravke. Prosim dajte tipy okrem MUDr. Foltinovej, ta uz bohuzial novych pacientov neprijima ☹
My chodime k MUDr. Rolnej -starsia ale velmi mila doktorka. Je za povinne ockovanie ale nenuti ockovat 🙂
o MUDr. Rolnej som uz pocula, vraj je velmi zlata, len to mame trosku od ruky, ak by som si chcela dat prechadzku na peso... ale uvazujem o nej 🙂 dakujem
ja chodim k detskej lekarke Kulhankovej na Sch. Trnavskeho je starsia ale velmi dobra chodim k nej s detmi uz skoro 20 rokov 🙂 🙂 🙂
mudr. pozdechova🙂aj ja som k nej chodila ako dieta
asi si dam jeden den exkurziu a pojdem pozriet vsetky 🙂 dakujem, holky... este by ma zaujimalo, ci je niektora za slobodu v ockovani... aspon ako tak...
@yahotka ahoj, ja som sa nakoniec rozhodla pre Dr.Makejenko na Sch.Trnavskeho, zatial som s nou relativne spokojna,ale je pravda,ze moja Sara (14 mes.) este nebola vobec chora ani teplotu nemala,takze neviem asi posudit uplne objektivne,chodime iba do poradne...
@sonek bohuzial, alternativneho lekara tazko najdes,ta moja ma aj nahlasila za neockovanie,ale nam je to jedno, robi v presvedceni,ze tak je to v poriadku, tak ako aj my 😉 v Devinskej N.V. je jeden lekar,ktory by sa Ti mohol pacit,ak Ti nerobi problem dochadzanie www.pediater.eu
Ahojte, mám otázku neviete ktorému pediatrovi patrí ulica Martina Granca? Ja som našla že Foltínovej ale jej sestrička mi tvrdila že nie a že nás nezoberú. :/
Ahojte, prosím, neviete poradiť ku ktorému padiatrovi patrí ulica Talichová? Neviem to nikde nájsť :( ďakujem.
Ahoj.No ja chodím k Marešovej na Saratovskej.Mala už mňa,potom dcérku a teraz aj malého a max.spokojnosť.