Hľadáme dobrú psychiatrickú kliniku

30. aug 2024

Dobrý deň, už sme úplne zúfalí tak dúfame že nájdeme odpovede a možno pomoc práve tu. Píšem ohľadne mojej švagrinej ktora po pôrode svojho prvorodeného dieťatka po pár hodinách ako keby nebola ani ona doktori najprv povedali že je to laktačná psychoza ktorú na psychiatrii vylúčili a povedali že to je psychické zlyhanie. Nie sme spokojný s tým kde je momentálne umiestnená a s tým ako postupujú pri jej probléme ale nedopátrali sme sa či je niekde na Slovensku nejaká súkromná psychiatricka liečebná kde nebudú pchať do nej len oblbováky ale budú sa jej snažiť pomôcť aby sa čím skôr mohla vrátiť ku svojmu dieťatku domov ktoré ju potrebuje prosím ak je tu niekto kt si možno prešiel podobným alebo poznáte nejakú kliniku za všetko budeme vďačný

hipuska
30. aug 2024

Aké je super, že vám na nej záleží a pomáhate. O tomto probléme sa väčšinou mlčí. Držím palce ❤️

aeruginosa
30. aug 2024

Skúste Pinelovu nemocnicu v Pezinku.

slovakboy
30. aug 2024

Z ktorej časti SK ste? Psychiatri môžu nasadiť oblbováky a sú určené na pomoc nie na uškodenie. Len by to nemalo byť dlho a po týždni by mali znižovať. Pezinok ma najlepšiu psychiatriu čo som počul.

autor
30. aug 2024

@hipuska ďakujeme ♥️ áno mlčí bohužiaľ a je to problém ktorý by mal byť viac rozoberaný aby sa ľudia nebáli hľadať pomoc

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
30. aug 2024

Pezinok, alebo vo Veľkom Záluží bola liečebna neviem či ešte je.Ver doktorom asi vedia akú liečbu potrebuje.Oblbovaky myslís antidepresíva?

slovakboy
30. aug 2024

Tak to hľadajte ďalej. Ak nie je dobrý psychiater, netreba mu ďalej dôverovať.

sss777
30. aug 2024

Akékoľvek antidepresíva dosahujú plný účinok až po minimálne 3 týždňoch liečby, nie vždy sa podarí trafiť to správne na prvý pokus. Kým sa rozvinie účinok, používajú sa lieky s rýchlejším nástupom a odoznenim účinkov, ktoré sa dajú chápať ako oblbováky.
Možno by pomohlo napísať, kde je hospitalizovaná teraz, nech vieme, čo nemáme radiť.
V každom prípade obrovský klobúk dole pred švagrinou ako si ty, veľmi vám držím palce!

marianarem
30. aug 2024

Skuste Pezinok, ja odporucam. Neviem, kde presne ste, ale ak v Zaluzi, tak Pezinok je urcite lepsi, aspon podla toho, co som o Zaluzi pocula.
Kazdopadne lieky budu davat vsade. O sukromnej klinike neviem, podla mna ani nie je, ale lieky by v tomto pripade davali aj tam. Po porode su obrovske hormonalne zmeny a zenske hormony velmi ovplyvnuju nervovu sustavu. Niekedy to telo neda. Nakoniec sa adaptuje, ale niekomu to trva dlho, alebo reakcia je tak prudka, ze to treba vykryt liekmi na nejaky cas. Lekari sa urcite vzdy snazia, aby sa matka mohla vratit k babatku, ale musi to byt bezpecne, matka musi byt schopna sa postarat a niekedy to zo dna na den proste nejde.

aeruginosa
30. aug 2024

@marianarem Ak sa mozem spytat, co si pocula o Zaluzi?😮

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marianarem
30. aug 2024

@aeruginosa Akoze nic hrozne, ale ked som bola v Pezinku, tak spolubyvajuca bola predtym aj v Zaluzi. Dost casto to porovnavala a podla toho, co mi hovorila, tak tam bolo menej programu aj terapii a celkovo sa mi zdalo, ze horsi a unavnejsi rezim. Ona bola z nitrianskeho kraja, ale chodila potom uz len do Pezinku, bohuzial mala taky stav, s ktorym sa musela opakovane vracat do liecebne. Mohlo sa to ale v Zaluzi medzitym uz zmenit.

martul
30. aug 2024

@marianarem nezmenilo, Zálužie je katastrofa.

aeruginosa
30. aug 2024

@marianarem chapem, dakujem za odpoved.😊

lakebabe
30. aug 2024

Pezinok mali sme minulý rok problém v rodine so silnou poporodnou depresiou kombinovanú s niečím vážnejším a pomohlo az prelozenie do Pezinka. Dopadlo to super všetko už je v poriadku. Len bol problém vybaviť miesto vtedy

mamina7070
30. aug 2024

ak tak skuste prelozenie do Pezinka vybavit ale v zidnom pripade neprerusujte liecbu a neberte ju domov kym lekari nedovolia tieto choroby nie su jednoduche vyzaduju vela casu a casto aj utlmenie pacienta v prvych fazach, je to zivoty ohrozujuce ochoreniw

autor
30. aug 2024

@mamina7070 nie určite ju nechceme brať domov pokiaľ doktori sami neuznajú že už je dostatočne v poriadku aby doma mohla byť a neublížila si.

koniarova
14. sep 2024

Autorka,ako ste dopadli prosím?