Mamičky, viete poradiť dobrého detského ortopéda pre šesť ročnú dcérku? Detská lekárka nás poslala kôli zlému držaniu tela a skolióze. Sme z Prievidze ale u nás žiadny detský neordinuje. Vôbec netuším kam zamieriť.. Banská Bystrica, Martin, Ružomberok, Žilina..? Viete aj konkrétne o nejakom naozaj dobrom lekárovi s ľudským prístupom a kde nebudeme pól dňa v čakárni? Ss alebo Zs kraj. Ďakujem za každú radu.
@veppa na rehabilitácie sme chodili pól roka, ale nepomohlo, termíny nám dávali raz za dva týždne, a medzi tým som mala cvičiť s ňou doma, ale čo cvičenie, to pól hodinové prehováranie. A na rehabilitácii s ňou nacvičila rehabilitáčná sestra ale ja. Neviem, či sme cvičili nesprávne alebo málo, ale zle držanie tela má stále, preto nás poslala detská lekárka k detskému ortopédovi.
V Nitre pracuje MUDr. Vladimír Zahradník, dá sa objednať do ProCare za poplatok, doktor je úplne super, k detičkám nežný a jemný, ja som tam bola s deťmi hneď po pôrode, čo sa povinne chodí na kĺbiky, tak len podľa toho usudzujem, že sa venuje aj deťom ale treba si to telefonicky overiť. S dcérkou som tam bola viackrát a bola som zakaždým v šoku, aký skvelý lekár. Sestričkám treba skočiť na strunu ale tak asi toho majú plné zuby :-P bola som milá, usmiata, tak ku mne boli vľúdne 🙂
okrem ortopeda treba navstivit rehabilitacneho doktora, ten konkretnejsie pomoze - ortopedicke vlozky, pripadne topanky a rehabilitacie spolu s liecebnou telesnou vychovou, t.j. konkretne cviky... Pokial sa dostanes k ortopedovi... Ak je v tvojom okoli rehabiltacny doktor tak terba ist tam.