Hľadáme detského lekára v Bratislave a okolí

zaabka9
4. apr 2016

Ahoj Baby, stahujeme sa do Slovenskeho Grobu a hladame si lekarov. V maji budem rodit a potrebujem dobreho detskeho lekara, lenze sa neviem rozhodnut kam nam bude najlahsie chodit ci do pezinka alebo do bratislavy alebo ci nejaky lekar je v chorvatskom grobe..... otvoreny sme vsetkemu len potrebujeme vazne poradit. pripadne aj konkretne meno doktora. Ja som velmi chcela chodit do Race do zdravotneho strediska Tbiliska, aby sme si dali vsetkych doktorov pokope ale zasa mam dojem ze tam nieje vseobecny lekar pre dospelych. Manzel je z Liptova a ja som z okolia Nitry takze si vsetkych lekarov potrebujeme preniest sem do BA a okolia a velmi sa mi nechce chodit k po celej BA vzdy k inemu lekarovi hlavne ked budeme byvat mimo BA. Vazne Vam velmi pekne dakujeme za kazdu radu 🙂

beazpk
22. apr 2016

Ahoj Zabka, 🙂
som z Pezinka, detskú lekárku som dlhšie hľadala, nakoniec zasiahla náhoda z pohotovosti. Spoznala som tam MUDr. Kolekovú zo Šenkvíc. Je poklad. Empatická, citlivá, tolerantná, erudovaná, k dieťaťu ľudská, odpovedá na všetky otázky, nezosmiešňuje ich, navyše má fungujúcu emailovú adresu. Patríme k nej asi 10 rokov a som šťastná, že som ju našla. Kľudne píš do správy, keby si sa chcela niečo opýtať.

lumma
22. apr 2016

@zaabka9
Ahoj, my chodíme na Tbiliskú k MUDr. Haštovej, je to úžasná pani doktorka 🙂

emarekova
22. apr 2016

Ahoj. Ja chodim s detmi do Ba na polikliniku na Tehelnej k MUDr. Liptakovej. Je to sice starsia pani doktorka,ale nedam na nu dopustit. A som toho nazoru,ze ked sa jej nieco nezda,radsej nech nas kade tade prezenie po vysetreniach ako nieco zanedbat. Byvali sme v Senkviciach a prestahovali sme sa ku Galante,ale aj napriek dialke som ochotna k nej chodit. A keby ste zhanali obvodaka pre dospelych mozem odporucit doktora Zarubu v Pk. Plati sa sice u neho 30eur rocne,ale potom uz ziadne ine poplatky za nic.