Ahojte,
hladam zubara v Bratislave, ktory ma vezme ako tehotnu ked si picham Fraxiparine. Som na zaciatku tehotenstva a mam problem so zubami. Za kazdu radu budem vdacna.
Dakujem.
@bevab nemam odskusany vas pripad, robili mi zuby v tehu, chodia za nimi s nezvladnutelnymi detmi. Robia zuby mojej mame, ktora trpi vrodenou poruchou zrazanlivosti krvi. Minimalne im mozte zavolat a strucne objasnit situaciu a lekarka Vam povie hned, ci Vas mozu osetrit alebo nie. NIE JE to ten typ ambulancie, ze dojdite a uvidime a ked uz nic zaplatte si prehliadku. Mne robi odtial zuby lekarka uz skoro 20 rokov a este family dental care neexistoval. Chodí tam celá naša bližšia aj vzdialenejšia rodina, lepšie referencie Vám už dať neviem 🙂
Teraz maju na zlavomate aj vstupnu prehliadku za 9,90 eur,nic o tehotenstve ako vynimke sa nepise,skúste zavolat,opýtať sa aj na tuto zľavu
@laura_222 možno najlepší ale aj najdrahší
@betka22betka ano su drahi, ale oproti inym sukromnym klinikam tak o 10 percent co nie je az tak vela. Mozno len smola ale ja nemam dobru skusenost s inymi zubarmi, vacsinou som chodila viac krat kvoli jednemu problemu ( samozrejme platila som za kazdy ukon a bez vysledku) v dently viem ze sice priplatim ale vyriesia kazdy moj problem bez toho aby sa opakoval a navyse bezbolestne. Ale keby poznam ineho lacnejsieho a rovanko kvalitneho zubara rada budem jeho/jej klientkou 🙂
@bevab skus Adriana Pristasova. Poliklinika Karlova Ves.