maminy hladám dobrého detského zubára v Žiline ktorý by nás vzal bez problémov .Malý ma päť rokov a dnes som bola s ním na pohotovosti ďakujem
@monika74 nooo, nechcem, aby to znelo protivne, ale prajem vela stastia.
zubara, co berie deti v ziline je problem najst. a este aby bol aj dobry a idealne nie drahy...
ja ked som to riesila cca rok dozadu, tak to dopadlo tak, ze som si nakoniec nasla pod koho oficialne patrime a sla som tam (bo ten doktor ta musi zobrat, zoznamy sa daju vygooglit). inak je to Mudr. Krcikova na Kolecku - zdravotne stredisko na Halkovej, neviem, ci tu myslela igiana, zubarov je tam tusim viac. aj sme viac menej spokojni, pani zubarka ma celkom dobry pristup k detom, trpezliva je relativne.... ale je pravda, ze zatial sme nemali ziaden problem so zubkami.
a tak tajne dufam, ze ked deti podrastu, zoberie mi ich k sebe moja zubarka, ktoru povazujem za dobru. akurat teda ma momentalne plno a deti neberie 😠
ja tiez prajem vela stastia...nakoniec sme skoncili u sukromneho, nemohla som cakat - malu bolel zubok. Argument - boli ju zubok, je nutne jej ho urobit, nezaberie. Som taka nahnevana, radsej povedia, ze mliecne zubky sa nerobia.
Chodime http://www.blahadent.sk/ . Bohuzial som nemala na vyber - pristup je uzasny, so vsetkym som spokojna, p. zubarka je mlada "kocka", ktora je k detom uuuuzasna - len ta cena. Ale po obvolani neviemkolkych zubarov, som to vzdala.
@monika74 aj my sme mali pani zubarku v skole, takze na prehliadky si nas volala sama, sli sme cez vyucovanie - ordinaciu mala priamo v skole, takze pekne v papuckach. rodiacia nemali starosti. i ked... s odstupom casu, asi nebola najlepsia, ale zasa ani najhorsia. viem, ze v ZA je minimalne jedna zubarka na skole, ale napr. mna po skole nechcela viac mat, bo som nemala "vhodnu" poistovnu.
ono sa hovori, ze zubarov je celkovo malo a uprimne, deti su u zubara skor problemove ako nie, tak sa im necudujem, ze ich nechcu. len potom my maminy mame hlavu v smutku. drzim palce
na tej Hálkovej je teraz jeden nový mladý zubár, je na druhom poschodí, vedľa detských doktoriek. vraj je veľmi dobrý k deťom, ale osobnú skúsenosť nemám
Nova zubarka je v Teplicke, neviem ako sa vola, ale berie deti, neviem ci aj dospelych.....ja som si uz deti objednala, len ma zmluvu iba z Union poist.
Moja dnesna skusenost, po navstevach asi 6 zubarov a to aj na sukr.klinikach nas vsade odmietali. Syn 2,5r. vcera spadol a ma vybite/zatlacene predne zubky, rozbita brada. A nikto nas nechcel zobrat. Hlavne ze pohotovost zrusili a najst si zubara je nemozne. Nakoniec sme skoncili tam kde patrime podla obvodu, kde nas uz museli vziat. A lepsie sa nam falt nemohlo ani stat. Mudr.Jonekova - perfektny pristup.Mila pani.malemu vsetko poukazovala, vysvetlila, robila to takou hrou. Bez problemov si dal pozriet do pusy. Max.spokojnost
@monika74 ahoj, skus na poliklinike Halkovej pri policii, je tam nejaka zubarka, zial neviem meno, ale kamaratka si ju chvalila.