Zdravim, hladam vseobecneho lekara v ruzinovskej poliklinike. Viete o nejakom fakt dobrom, ktory berie novych pacientov? Dakujem☺️
@taktotedanie vyborny napad😉 ale ja skor idem po realne skusenosti..
@oli14 a co ti z realnej skusenosti ked ti tu niekto vychvali doktora a ten novych pacientov nebude brat
Potom ti je info nanic 🙂
@oli14 v ruzinovskej poliklinike ta asi ziadny nevezme, ak nie si spadova, tolko moja skusenost. Konkretne ti ale neporadim, s mojou mam skusenost malu a hodnotenie ma hrozne (neviem preco).
@janababana ja som u Dorovskej momentalne a tiez ma velmi zle hodnotenia a asi aj viem preco😃
@taktotedanie a mozno bude brat a ja najdem skveleho lekara😃
Keby si telefonovala uz by si mozno dnes aj nasla lebo evidentne tu odporucania nemas
@oli14 preco ma zle hodnotenie?
@janababana myslim, ze velku rolu tam zohrava sestricka, ktora je na moj vkus mimoriadne neprijemna. Ja nastastie chodim k lekarovi len ma preventivky a podobne, ale neviem si predstavit taky pristup, keby mi bolo vazne zle.. to je moj pohlad, v hodnoteniach maju ludia aj ine problemy.
@oli14 a kvoli sestricke odtial odchadzas? Ci hladas pre niekoho ineho?
@janababana pre seba.. celkovo si myslim, ze by som mala ist k lekarovi s doverou a mat z neho dobry pocit. Tam mi to dost chyba a vzdy odchazam s “tikom v oku”😃
@oli14 😀😀 predstavila som si ten tik v oku medzi dverami 😀 uprimne drzim palce, snad niekto poradi aj ked asi mimo ruzin polikliniky
@oli14 co tak obvolat a opytat sa