Hľadám urológa, kardiológa a neurológa na Kramároch

dzudka
20. apr 2012

Obraciam sa na vas s prosbou kedze musime absolvovat tieto vysetrenia a najlepsie Kramare, urcite sa tu najdu mamicky ktore maju skusenosti aj s takýmito lekarmi.
Dakujem za typy na dobrych lekarov, a prosim aj o tom keby ste mi napisali ako to tam chodi, ci sa objednat alebo len prist a zobrat casenku a cakat.

silvinka25
20. apr 2012

dobry deň.je to asi ďalej,ale v Malackách je najlepší urológ na sr.dr.Lengyel.... tam su len časenky....aspoň trošku som poradila..... 🙂 🙂

dzudka
autor
20. apr 2012

@silvinka25 skoda ze je to v Malackach pre mna moc nerealne tam cestovat..ale dakujem 😉

silvinka25
20. apr 2012

len som chcela poradiť... 🙂 🙂 🙂 🙂 nemáte za čo.... 😉 😉

evasbk
20. apr 2012

@dzudka ahoj, hladaš len ambulanciu??? My sme boli na vyšetrení zo srdiečkom na Kramaroch v DKC.

katka6211
20. apr 2012

dzudka ahoj, na Kramaroch je, tak ako pisala evasbk, najlepsie DKC, su tam skveli lekari

dzudka
autor
21. apr 2012

@evasbk
@katka6211
ano hladam len ambulancie....mame doporucenie na tychto lekarov maly sa zachadza prestava dychat az ma krce trva to uz asi rok....☹ ma 1.5roka
poslali nas aj na kardiologiu na vysetrenie a neviete konkretneho dr ?

katka6211
21. apr 2012

dzudka v podstate mas jedno, ku ktoremu dr. sa dostanes, naozaj vsetci lekari su tam dobry 🙂 mame s nimi vela skusenosti

evasbk
21. apr 2012

@dzudka Zavolaj si do DKC a povedz čo je vo veci, nám najprv robili ECHO, alebo nech tam zavolá tvoj pediater a nech ta on objedná tam na vyšetrenie. Tam su najlepší odborníci.