Ahojte som z okresu levice hľadám dobrého psichiatra čomi pomôže bola som aj 2mesiace hospitalizovana v nemocnici beriem antidepresiva vieťe mi nekto poradiť
@oli18
@oli18 no toje tak že ja chodím u jednoho psichiatra ale on somnou nič nerieši on by chcel len ždy hospitalizaciu beriem brintelix antidepresiva uš 5tyzdnou a stále mam rovnaky stav beriem aj tritiko na večer aj antipsichotika nevieš mi poradiť som stoho uš zúfalá a chcem uš normálne fungovať pri ďeťoch ktoré potrebuju aby som fungovala
@juliasarlotka zial, velmi ti neviem poradit. Ale 5 tyzdnov je tak akurat, aby ti uz zabrali lieky. Lebo antidepresiva tak rychlo nezaberaju. Chod za nim a poziadaj ho, nech ti lieky zmeni za ine. To sa bezne robi, ze niekomu nezaberie liek a potom zmenia za iny. Ak nebude suhlasit, potom fakt chod za inym lekarom. Drzim ti palce, nech si skoro ok 🍀
@oli18 môžem sa spýtať aj ty berieš antidepresiva?alebo si brala niekedy ?
Ma tu nekto skusenosťi z liekom antidepresiva brintelix ?ďakujem za odpoveďe
Matu nekto skusenosťi s liekom spitomin ďakujem vopred za odpoveď
@juliasarlotka mozes ist ku hociakemu, vsetci su sukromnici. Popytaj sa svojej obvodnej lekarky, ona ti iste poradi a da ti vymenny listok, aby si za osetrenie neplatila.