Hľadám stomatológa pre deti v Dúbravke

itali
8. apr 2013

ahojte, nepoznate dobreho zubara a nie cenovo predrazeneho pre deti v Dubravke? nie sme spokojni s nasim zubarom a mimo rajon deti nikto nechce. dakujem za odpoved

katy1979
8. apr 2013

@itali my sme boli v my smile v karlovke ale plati sa plna suma bohuzial.

sissy27
8. apr 2013

@itali asi by si mala trošku skresať požiadavky ... v Dúbravke nie je veľa detských zubárov, ak vôbec nejaký - MUDr. Šichmann ošetrí aj deti, ale nie je vyslovene detský a teda hradíš si všetko...
no a "dobrý a lacný" to je trošku kategória sci-fi, nielen pri zubároch 😅

itali
autor
8. apr 2013

zatial sme aj my platili vsetko, plomba 20 euro s tym ze nieco sice neviem co ide cez poistovnu, lebo sme boli u zubara u ktoreho nemame vobec kartu a tam to stalo len 14 euro tak neviem ako si robia tie ceny. znameho mame v Ziline a ten robi aj p. Slotovi zuby-mimo poistovne a on neplati tolko ako ja v Ruzinove.

itali
autor
8. apr 2013

@katy1979 zatial sme aj my platili vsetko, plomba 20 euro s tym ze nieco sice neviem co ide cez poistovnu, lebo sme boli u zubara u ktoreho nemame vobec kartu a tam to stalo len 14 euro tak neviem ako si robia tie ceny. znameho mame v Ziline a ten robi aj p. Slotovi zuby-mimo poistovne a on neplati tolko ako ja v Ruzinove.

itali
autor
8. apr 2013

@sissy27 zatial sme aj my platili vsetko, plomba 20 euro s tym ze nieco sice neviem co ide cez poistovnu, lebo sme boli u zubara u ktoreho nemame vobec kartu a tam to stalo len 14 euro tak neviem ako si robia tie ceny. znameho mame v Ziline a ten robi aj p. Slotovi zuby-mimo poistovne a on neplati tolko ako ja v Ruzinove.

katy1979
8. apr 2013

@itali no tak nas stal jeden zub 50eur 😖

evina313
13. apr 2013

v karlovke na namesti je sukr. zubna ambulancia, tusim dentalcare sa volaju...maju aj zmluvu s poistovnami a na web aj cennik. niektore ukony preplaca poistovna, treba kuk dentalcare-rosa
ja som u nich bola s malým synom, spokojnost a teraz sa chystam so sebou, lebo mam tak trochu fobiu zo zubara, tak idem skusit toto 😉

tin007
13. apr 2013

My chodime (vsetci) k Dr. Strasserovej, je na Patronke, Dubova ulica, v budove ZS, http://www.zlatestranky.sk/firmy/Bratislava/H25...

visage1974
14. apr 2013

my chodime pod zahradami 64, Dubravka, tel. cislo informuj sa ked chces 64461809 je to kompletna stomatologicke osetrenie deti a dospelych celustna ortopedia a dentalna hygiena

zdenulkam
1. máj 2013

@evina313 uz si bola ? ako bolo ?

evina313
1. máj 2013

@zdenulkam zajtra idem, bojim bojim ☹ ked som tam bola s malým, bolo tam viac lekarov, teraz su len dvaja, takže som nemala velmi na výber, uvidim. ale zas mam to 5 metrov od prace, ciastočne hradi aj poistovna, možem tam vybehnut kedykolvek. snad budu ku mne zhovievaví a trpezliví 😀

zdenulkam
1. máj 2013

@evina313 drzim palce 😉
a čo ti budu robit ? daj potom vediet 😒

lucica
19. sep 2013

@visage1974 ahoj, prosim ako si spokojna so zubarkou antalovou? antaldent

visage1974
8. okt 2013

@lucica som spokojna,28.okt.idem aj z trojrocnym tak som zvedava on ma aj kaz jeden dcera ked bola mensia mliecne vytrhla dva naraz tak sikovne ze som si myslela ze ma jeden a ukazala dva vytrhla.

lucica
8. okt 2013

ahojte, tak nekoniec antalova nemala uz volno, nebrala nových pacientov. Tak sme isli do zubnej ambulancie drienka. Mate niekto skusenosti? Dnes ideme na preventivku a maly (1 rok ma) ma prist sa povovzit na kresle 🙂

janulka_01
11. okt 2014

@lucica mozem sa spytat, ci este chodite do zubnej ambulancie drienka? ste spokojni? chcela by som tam chodit ja aj s dcerou, ake maju ceny?