ahojte, nepoznate dobreho zubara a nie cenovo predrazeneho pre deti v Dubravke? nie sme spokojni s nasim zubarom a mimo rajon deti nikto nechce. dakujem za odpoved
zatial sme aj my platili vsetko, plomba 20 euro s tym ze nieco sice neviem co ide cez poistovnu, lebo sme boli u zubara u ktoreho nemame vobec kartu a tam to stalo len 14 euro tak neviem ako si robia tie ceny. znameho mame v Ziline a ten robi aj p. Slotovi zuby-mimo poistovne a on neplati tolko ako ja v Ruzinove.
@katy1979 zatial sme aj my platili vsetko, plomba 20 euro s tym ze nieco sice neviem co ide cez poistovnu, lebo sme boli u zubara u ktoreho nemame vobec kartu a tam to stalo len 14 euro tak neviem ako si robia tie ceny. znameho mame v Ziline a ten robi aj p. Slotovi zuby-mimo poistovne a on neplati tolko ako ja v Ruzinove.
@sissy27 zatial sme aj my platili vsetko, plomba 20 euro s tym ze nieco sice neviem co ide cez poistovnu, lebo sme boli u zubara u ktoreho nemame vobec kartu a tam to stalo len 14 euro tak neviem ako si robia tie ceny. znameho mame v Ziline a ten robi aj p. Slotovi zuby-mimo poistovne a on neplati tolko ako ja v Ruzinove.
v karlovke na namesti je sukr. zubna ambulancia, tusim dentalcare sa volaju...maju aj zmluvu s poistovnami a na web aj cennik. niektore ukony preplaca poistovna, treba kuk dentalcare-rosa
ja som u nich bola s malým synom, spokojnost a teraz sa chystam so sebou, lebo mam tak trochu fobiu zo zubara, tak idem skusit toto 😉
My chodime (vsetci) k Dr. Strasserovej, je na Patronke, Dubova ulica, v budove ZS, http://www.zlatestranky.sk/firmy/Bratislava/H25...
my chodime pod zahradami 64, Dubravka, tel. cislo informuj sa ked chces 64461809 je to kompletna stomatologicke osetrenie deti a dospelych celustna ortopedia a dentalna hygiena
@zdenulkam zajtra idem, bojim bojim ☹ ked som tam bola s malým, bolo tam viac lekarov, teraz su len dvaja, takže som nemala velmi na výber, uvidim. ale zas mam to 5 metrov od prace, ciastočne hradi aj poistovna, možem tam vybehnut kedykolvek. snad budu ku mne zhovievaví a trpezliví 😀
@visage1974 ahoj, prosim ako si spokojna so zubarkou antalovou? antaldent
@lucica som spokojna,28.okt.idem aj z trojrocnym tak som zvedava on ma aj kaz jeden dcera ked bola mensia mliecne vytrhla dva naraz tak sikovne ze som si myslela ze ma jeden a ukazala dva vytrhla.
ahojte, tak nekoniec antalova nemala uz volno, nebrala nových pacientov. Tak sme isli do zubnej ambulancie drienka. Mate niekto skusenosti? Dnes ideme na preventivku a maly (1 rok ma) ma prist sa povovzit na kresle 🙂
@lucica mozem sa spytat, ci este chodite do zubnej ambulancie drienka? ste spokojni? chcela by som tam chodit ja aj s dcerou, ake maju ceny?
@itali my sme boli v my smile v karlovke ale plati sa plna suma bohuzial.