Ahojte,máte niekto skúsenosť s dobrou pediatričkou na Levočskej ulici v PO? Viete odporučiť nejakú?
S tym menom som sa už stretla, niekto ju tu už spomínal.Vieš mi presne popísať kde ju nájdem?
http://www.kamdomesta.sk/presov/zdravie/ambulan...
Tak tu ju najdes, ale ak chces na levocskej, tak ja mam skusenost s Valeriou Herdickou, je to skusena pediatricka, ale viem, ze ma dost deticiek, tak sa musis ist opytat, ci ta zoberie, este pred porodom, lebo meno pediatra musis nadiktovat uz v porodnici.
MuDr. J. Jurigová 0517721897 skus si zavolat a opytat sa, ci ta vezme. My sme sa vsak pytali minuly tyzden a nemala s tym vobec problem. Povedala, nech len zavolame po prichode z porodnice a ona sa za nami zastavi doma. Tak aj to sa mi paci, ze sa tam nebudeme musiet trepat. Ale podstatne pre mna ostava to, co som napisala predtym. Mam uz starsieho syna a ten mal pred rokmi obrovsky problem s plucami prave pre oslabenu imunitu z casteho podavania ATB. Urobili sme okamzite zmenu lekara a po case (vyzadovalo to samozrejme cas) sme zaznamenali velke zlepsenie stavu. Jej pristup bol od prveho nasho kontaktu s nou diametralne odlisny od sposobov liecby predoslej lekarky. A s novym babatkom pojdem urcite k nej.
@danar13 Ahoj danar...ak by ti nevadilo, ze to nie je na Levocskej v poliklinike, ale o kusok dalej v rodinnom dome na Zelezniciarskej ulici, tak ti mozem odporucat Jozefu Jurigovu. Netrepe do deti zbytocne ATB a mame osobne skusenosti...Vela stastia v hladani.