Hľadám pediatra vo Vŕbovom alebo v Piešťanoch

wewe22
8. apr 2012

ahojete potrebovala by som poradit naozaj dobreho pediatra ktory nepredpisuje neustale ATB a da sa s nim poradit o homeopatickych rieseniach aj ohladne ockovani momentalne nemame az tak zlu Dr. ale poradit sa s nou velmi neda

bubulka722
8. apr 2012

@wewe22 Tak to by zaujímalo aj mňa. Tiež potrebujem lekára, ktorý do detí nepchá za každú cenu chémiu a prikláňa sa skôr k prírodnej liečbe alebo homeo.

martinac1
8. apr 2012

@wewe22 tak najprv: Vrbové sa píše bez dĺžňa 😉 Neviem, ku komu chodiš, ale keby som bývala vo Vrbovom alebo bližšie k nemu, tak jednoznačne dám dieťa do rúk Dr. Blažejovej. Je to najlepšia pediatrička, akú som zatiaľ stretla.

vladazien000
9. apr 2012

Pani doktorka Blazejova je naozaj vynikajuca lekarka ja ku necj chodim mala zial nie lebo byvame v Moravanoch a chcem aby mala Dr blizko. Z malou chodim k Dr Klamparovej no ako lekarka sa mi vobec nepaci. Neviete aj o nejakej dobrej Dr v Piestanoch?
@wewe22
@martinac1

martinac1
10. apr 2012

Ja chodim s detmi k Cernohorskemu. Je sice tajnostkar, nikdy mi nepovie presne, co detom je, ale ked sa ho na to spytam, da mi vycerpavajucu polhodinovu odpoved :D a odbornik je to dobry, vzdy sa potvrdilo, co povedal, aj ked som mu neverila, mal pravdu. Som s nim spokojna. Sice tiez dava ATB, ale kedze moje deti nie su nastastie casto chore, nevadi mi to.

wewe22
autor
17. apr 2012

@martinac1 k tejto Dr. by som nesla kamaradka k nej chodi a je to dost dobra katastrofa 😒

martinac1
17. apr 2012

@wewe22 Blazejova? Tomu sa mi nechce verit. Chodila som k nej cely zivot az do 25, vie to s detmi, ma obrovske skusenosti a vzdy vie poradit. Aj teraz, ked mam problem, zavolam jej a vzdy poradi... Takze neviem, kde moze byt problem a katastrofa. Ale pravda je, ze kazdy ma ine naroky a co jednemu vyhovuje, inemu nemusi...

wewe22
autor
17. apr 2012

@martinac1 no kamaratkyn syn mal od narodenia problem s pecenou a chodila odbornicke ta zakazala malemu brat krv a aj napriek tomu mu blazejova krv zobrala a to uplne zbytocne preto ze maly uzival ATB ktore mu sama predpisala a nakoniec povedala ze vysledky su skreslene lebo uziva ATB

babita7
12. aug 2013

Cernohorsky je jeden diletant.Dvakrat som so synom skoncila pri nom na pohotovosti a dvakrat stanovil zle diagnozu.Dokonca synovi strhol predkozku na pipiku v sekunde, ze som nestihla ani zareagovat, muz buchal na chodbe na dvere, mala plakal az strach. Potom mal z toho taku traumu, ze som ho nevedela rok dostat na nocnik a dotknut sa pipika.A to nie sme z PN, len sme tam skoncili na pohotovosti.Boli sme v PN na navsteve u svokry.Zhodou okolnosti akurat ked sme potrebovali pomoc vzdy mal sluzbu ten diletant.Neodporucam ho, vela reci a odbornik akurat tak na bitunok.Fuj.

lucuska28
26. máj 2023

@wewe22 Ahoj, prosím ta, našla si nakoniec niekoho normálneho vo Vrbovom alebo Piešťanoch?