ahojete potrebovala by som poradit naozaj dobreho pediatra ktory nepredpisuje neustale ATB a da sa s nim poradit o homeopatickych rieseniach aj ohladne ockovani momentalne nemame az tak zlu Dr. ale poradit sa s nou velmi neda
Ja chodim s detmi k Cernohorskemu. Je sice tajnostkar, nikdy mi nepovie presne, co detom je, ale ked sa ho na to spytam, da mi vycerpavajucu polhodinovu odpoved :D a odbornik je to dobry, vzdy sa potvrdilo, co povedal, aj ked som mu neverila, mal pravdu. Som s nim spokojna. Sice tiez dava ATB, ale kedze moje deti nie su nastastie casto chore, nevadi mi to.
@wewe22 Blazejova? Tomu sa mi nechce verit. Chodila som k nej cely zivot az do 25, vie to s detmi, ma obrovske skusenosti a vzdy vie poradit. Aj teraz, ked mam problem, zavolam jej a vzdy poradi... Takze neviem, kde moze byt problem a katastrofa. Ale pravda je, ze kazdy ma ine naroky a co jednemu vyhovuje, inemu nemusi...
@martinac1 no kamaratkyn syn mal od narodenia problem s pecenou a chodila odbornicke ta zakazala malemu brat krv a aj napriek tomu mu blazejova krv zobrala a to uplne zbytocne preto ze maly uzival ATB ktore mu sama predpisala a nakoniec povedala ze vysledky su skreslene lebo uziva ATB
Cernohorsky je jeden diletant.Dvakrat som so synom skoncila pri nom na pohotovosti a dvakrat stanovil zle diagnozu.Dokonca synovi strhol predkozku na pipiku v sekunde, ze som nestihla ani zareagovat, muz buchal na chodbe na dvere, mala plakal az strach. Potom mal z toho taku traumu, ze som ho nevedela rok dostat na nocnik a dotknut sa pipika.A to nie sme z PN, len sme tam skoncili na pohotovosti.Boli sme v PN na navsteve u svokry.Zhodou okolnosti akurat ked sme potrebovali pomoc vzdy mal sluzbu ten diletant.Neodporucam ho, vela reci a odbornik akurat tak na bitunok.Fuj.
@wewe22 Tak to by zaujímalo aj mňa. Tiež potrebujem lekára, ktorý do detí nepchá za každú cenu chémiu a prikláňa sa skôr k prírodnej liečbe alebo homeo.