Hľadám pediatra v Trnave.

elisse247
3. mar 2020

Dobrý deň, žienky z Trnavy vedeli vy ste mi prosím poradiť dobrého pediatra, ktorý by nemal problém nás zobrať s malou keď sa narodí? Ďakujem ☺️

erickatt
3. mar 2020

@elisse247 Klonerova. Na prednadrazi. Aj vedľa Pesková. Obe veľmi milé.

sjuzi
3. mar 2020

Tiež odporúčam pani doktorku Kloknerovú. Chodím k nej už vyše 10 rokov s deťmi. Aj so sestričkou sú skvelé, trpezlivé. Majú tam veľa pacientov, keď je vysoká chorobnosť, tak čakávame síce ajj 2-3 hodiny, ale milý prístup je všetko. Moji chlapci sa neboja chodiť k doktorke od malinka, žiadna trauma, stres. Aj keď potrebujem niečo telefonicky, bez problémov poradia, telefón dvíhajú vždy, hoci majú veľa pacientov. Pre bábätká mávajú poradne popoludní. Na prehliadky, očkovania volajú a pozývajú na termín.

nikpa
3. mar 2020

@erickatt ani jedna neberú mimo obvodu, majú plno. Nas si práve tieto dve pohadzovali kvôli číslu vchodu, už ani nie ze ulice riešia ale takéto drobnosti, bolo to síce 2 roky dozadu ale pochybujem ze sa to tam zlepšilo. Kamoška rieši nového pediatria už dlhšie a v TT celkovo je to zúfalé.

brrrrrciatko
3. mar 2020

@elisse247 neviem ci este berie ale dr Durkova a dr Drdulova.

elisse247
autor
3. mar 2020

Ďakujem pekne za rady. Zabudla som spomenúť práve to že nemáme trvalé bydlisko v Trnave a čo som si pozerala o dosť staršie príspevky tak veľa pediatrov takto bohužiaľ neberie 😔

pauli222
11. feb 2023

Ahojte, aká je situácia aktuálne? Kto ešte berie mimo obvodu a je ozaj dobrý? Ďakujem