Hľadám pediatra v Topoľčanoch

raza
8. apr 2013

Ahojte mamičky. Chcela by som sa spýtať, či mi môžete odporúčiť dobrého pediatra/ pediatričku v Topoľčanoch. Predstavujem si osôbku, ktorá je pedantná, nechystá sa do dôchodku a toleruje rozhodnutie o možnosti výberu jednotlivých očkovaní. Naozaj neviem, koho vybrať, poznám len moju a manželovu bývalú pediatričku a ani jednu nechceme 😝

gervidda
8. apr 2013

@raza Toto je aj moj problem a to ziadneho Dr. v Topolcanoch nepoznam, lebo som sa pristahovala pred rokom.

PLS Topolcany poradte nam 🙂

kucharka
8. apr 2013

@raza ahoj.Dobrá pediatrička je dr.Miháliková.Počula som že nieje za očkovanie a je mladá.

emakiki
8. apr 2013

ahojte, no ja som si vybrala Mihalikovu... a hlavne z toho dovodu, ze je mlada a este sa mi paci, ze ma ordinacne hodiny vyhradene pre chorych a pre zdravych pacientov zvlast...ale este som ju ani nevidela, iba som bola malu prihlasit, kedze estelen ideme rodit a to vybavila sestricka... 🙂 a pozerala som aj vytah, ci sa zmestime s kocikom...😀 a zmestime... 🙂

raza
autor
8. apr 2013

@emakiki to znie fakt dobre 😉 a kde prosím ťa sídli tá doktorka?

emakiki
8. apr 2013

@raza no teraz si ma dostala, neviem presne ako to opisat, na pravo od kostola, medzi kockou a alfredom, taka nova budova, dole predavaju bicykle... a ta dr. je na stvrtom posch.... ked prides do vnutra, je taka elipsovita ta budova, dufam, ze si pochopila... 😀

raza
autor
8. apr 2013

@emakiki áááno, už viem, ďakujem moc, určite si mi pomohla 😉

gervidda
8. apr 2013

@raza Pribinova 4727/1A, 95501 Topoľčany

emakiki
9. apr 2013

mám taký pocit, že sa tam stretneme viaceré... 🙂