Hľadám pediatra v Prešove

nmarcelka
27. apr 2012

Ahojte budúce mamičky......hlavne tie z Prešova. Viete mi poradiť dobrého pediatra-pediatričku? Určite máte skúsenosti. Budem vďačná za každú radu 🙂

daajen
3. máj 2012

@nmarcelka Ahoj mi chodíme k pani doktorke Mrouahovej /dúfam, že som to dobre napísala/na sekčov je to vynikajúca pediatrička je to síce staršia pani ale mimoriadne skúsená a milá ja som spokojná.

daajen
3. máj 2012

@nmarcelka chcela som len napísať, že preč je taká skvelá podľa mňa, je milá k deťom, presne vie čo na nich platí prihovorí sa nič nerobí nasilu. Nikdy dcéra pri nej neplakala teší sa k nej lebo z nej niečo pozitívne vyžaruje. Zatiaľ vždy dobre zhodnotila zdravotný stav a správne predpísala lieky. Je fakt super. A ešte jedna perlička, sestrička pozná všetky deti podľa mena a už keď zbadá dieťa vo dverách vyberá kartu a nikdy sa nepýta na meno a ani dátum narodenia 🙂. To je hlavička.

monfat9
3. máj 2012

My chodíme s dcerkami ku pani doktorke Jurigovej... 🙂 a ja som od samého začiatku s ňou ako lekárskou maximálne spokojná.... no ale neviem ako ostatní....čo človek..to názor.. 😎

monfat9
3. máj 2012

Na deti je veľmi milá...povedala by som že niekedy až familiárna.....je zlatá...nikdy som nemala s ňou nijeký problém...vidieť na nej že má rada deti... 🙂 🙂 🙂 🙂

evicka_po
12. jún 2012

ma niektora skusenosti s pediatrom - homeopatom MUDr. Jozefom Bamhorom?

pulsatilka
26. jún 2012

ja mozem odporucat MUDr. Karabinosovu na Svaboch...uzasna zena a aj perfektna sestricka. Sestricka aj lekarka poznaju deti po mene. Vzdy velmi ochotna. A nikdy to neprehanala s ATB.

m.i.r.i
13. aug 2012

ahojte..my sa o 2 tyzdne stahujeme do Presova..tu teraz mame vynikajucu pediatricku, ale budeme teda musiet hladat v Presove novu...v tejto teme vela rad nepadlo, surfujem kade-tade ale neda sa extra vela docitat o dobrych pediatroch...
mna co zaujima je:
- samozrejme k detom mily pristup
- vybavenost ambulancie/cakarne - nejake hracky, pekne vymalovana cakaren alebo nieco take..
- pristroj na CRP samozrejmost a nepredpisovanie zbytocnych ATB- dokladne vysetrenie
- moznost casenky/prednostneho objednania (asi za poplatok)
- pozitivny pristup k homeopatikam plusom
- zatihnutelnost na mobile/ochota kedykolvek konzultovat problemy s rodicom atd

My teraz mame lekarku co je uplne uzasna k detom, velmi ochtona s nami komunikovat, mozem jej kedykolvek zavolat, nepresviedca, je ako kamaratka doslova, ambulancia je uplne detsky vybavena, v cakarmi na stenach vymalovane krasne postavicky, farbicky, hracky, prebalovaci pult, v ordinacii priamo mila sestricka, tiez detsky kutik, pri navstevach maly vzdy dostal nejaku malu pozornost, malilinku hracku ked statocne zniesol ockovanie napriklad..ma tam knizky, skladacky..kym rodic hovori s lekarkou, tak sa dieta aj zahra..nas maly tam chodi doslova rad, nikdy tym padom nema ziadne traumy..tiez je ustretova k homeopatikam, nepredpisuje ATB ako na pase..ked nechcem cakat v cakarni, tak si zavolame a za poplatok nam povedia, na ktory presny cas prist a ideme rovno dnu...a to nie sme v ziadnom velkom meste ale v Detve..takze viem, ze taki existuju a hladam niekoho takeho aj v PO...dakujem predom!

jkadankova
27. aug 2012

@m.i.r.i Tak skus MUDr. Jurigovú na Železničiarskej ulici 🙂 Spĺňa tvoje požiadavky 🙂

adapo
27. aug 2012

My chodíme k dr.Smolkovej na Sídlisku III, náš malý bol strašne urevaný, ale tak si ho získala, že k nej chodí s radosťou, stále si od nej vypýta cukrík a pod. Tiež nedáva ATB zbytočne, my sme s ňou spokojní, aj keď bývame na druhom konci mesta, budeme tam chodiť stále. Je priateľská, usmievavá, taká aká má byť, čiže ľudská....a samozrejme aj dobrá odborníčka....

jaannuusskkaa
27. aug 2012

Jednoznacne dr. Smolkova super doktorka prijemna mila jednoducho super.....aj ked sa odstahujeme na dedinu co bude ooovela dalej ostaem iba u nej 😎 😎 😎 😎

monyccka
27. aug 2012

Pripajam sa k spokojnym (nadsenym) maminkam.. Jednoznacne Dr Smolkova.. vynimocne sikovna odbornicka a velmi prijemna zena. Ale velmi pozitivne ohlasy pocuvam uz roky aj na Dr Jurigovu. 🙂

m.i.r.i
28. aug 2012

@adapo
@jaannuusskkaa
@monyccka dakujem dievcata, uz som si myslela, ze mi nik neodpise..uz sme dosli do PO a toto je pre mna teraz nocna mora..my byvame na sidl 3 a to zdravotnicke zariadenie kde je p. Dr Smolkova mame len cez cestu..tak to by mohlo byt super..len sa chcem opytat - na lekar.sk som nasla 2 lekarky pediatricky Smolkove - Gabrielu a Miroslavu..ktora to je ta o ktorej hovorite? 🙂 A mozem sa este opytat ci je to starsia pani, ci aka vekova asi kategoria? 🙂 dakujeeem zatial

jaannuusskkaa
28. aug 2012

@m.i.r.i
Gabriela Smolkova je niesom ista ci svokra alebo dcera....skor svokra Miroslavy Smolkovej.....ked som bola mala tak som chodila ku Gabriele.....neviem ako to tam funguje ale myslim ze stara este sem tam zaskoci ale hlavnou "veducou" je tam teraz Miroslava adresa je Prostejovska 33 ale presnejsie je to oproti papiernictvu....alebo napravo od centra je CBA tam sa neda stratit :D staci najst lekaren a mas to :D a vekova kategoria???Gabriela moze mat uz aj 70 rokov Miroslava cca 30-35???

monyccka
28. aug 2012

@m.i.r.i Je to Miroslava, Gabriela je jej svokra. Ambulancia je uz pod taktovkou Mirky, Gabika len obcas zastupuje..

m.i.r.i
28. aug 2012

@jaannuusskkaa
@monyccka dakujem zienky....vo stvrtok sa pojdeme hned pozriet a popytat....super..

m.i.r.i
30. aug 2012

@jaannuusskkaa
@monyccka ahojte..tak dnes som bola pani doktorka nas zobrala..sice mi najprv sestricka povedala, ze beru len novorodencov, lebo maju strasne plno, ale bola velmi mila, ked som hodila psie oci, tak ma zavolala este dnu, ze sa mam spytat doktorky..a ta nas nakoniec vzala 🙂 vyzera to tam velmi pekne, sestricka aj lekarka su velmi zlate, aspon na prvy dojem...tak sme podpisali zmluvu🙂 dakujem vam este raz! Verim, ze budeme sice co najmenej chori, ale aj keby, tak ze budeme spokojni.

jaannuusskkaa
30. aug 2012

@m.i.r.i super tesim sa s tebou....sestricka je inak velmi zlata a ku detickam este zlatsia.... 🙂

monyccka
31. aug 2012

@m.i.r.i super, tak to som rada.. sestricka bola este mojou sestrickou ked som bola dieta a uz vtedy som ju zboznovala 🙂 Tak snad tam budete co najmenej..

kingstonka
20. apr 2013

Ahojte- mamicky z Presova-nemate niekto skusenost s detskou psychologickou Herdickou na Levocskej? privitala by som nejake info- popripade poradte klinickeho detskeho psychologa. dakujem

babika2012
13. jún 2013

o 2 tyzdne sa stahujeme z londyna spat do po a tiez riesim - okrem ineho - pediatra. ma niekto skusenosti s pediatrickami z opalu? @daajen - ja som chodila k doktorke mrouahovej, pamatam sa, ze je fakt dobra 🙂, no hladam predsa len mladsi rocnik 🙂

fely
21. aug 2013

@monyccka
@jaannuusskkaa
@adapo ahojte, omlouvám se,ale mám asi hloupý dotaz... Na netu jsem našla že dr. Smolková má neštátnu ambulanciu. Je to pravda? A co to vlastně znamená, musí se u ní platit?

jaannuusskkaa
21. aug 2013

@fely hmm nemyslim viem ze sa iba prestahovala bola som tam parkrát ale ziadny cennik som tam nevidela a nic nespominala zeby sa malo spoplatnovat....

m.i.r.i
21. aug 2013

@fely nic sa neplati..su to nestatne zariadenia ale maju zmluvu s poistovnami..to znamena, ze ti normalne vsetko hradi poistovna tak ako u inych lekarov..pediatri su v drvivej vacsine nestatne zariadenia...takze ziaden strach, nic sa neplati..a teraz ma novu ambulanciu, je to tam aj pekne a ona je ozaj super

monyccka
21. aug 2013

@fely ako pise
@m.i.r.i , nic sa neplati. To ze je nestatna, znamena len tolko, ze je platena podla vykonu od poistovni a nie pausalne od statu. Velmi zjednodusene povedane.

fely
21. aug 2013

@jaannuusskkaa
@m.i.r.i
@monyccka Aha, mockrát děkujem 🙂 a kam se prestehovala? Už není na prostejovskej?

monyccka
21. aug 2013

Je len o par metrov dalej. Je tam nove zdravotnicke zariadenie oproti tomu starrmu, sidli tam viacero lekarov a lekaren.
@fely

babika2012
21. aug 2013

doktorka mrouahova, je uz sice 3 roky na dochodku, ale nic to nemeni na skutocnosti, ze je skvela 🙂

fely
9. okt 2013

Ahojte mamičky, nemáte tel číslo na Mudr. Smolkovu? na nete jsem sice našla číslo,ale nefunguje.... Děkuji

m.i.r.i
9. okt 2013

@fely nepozerala som co je na nete ale tel cislo je: 051/771 07 80 ..ja by som ale aj tak na tvojom mieste sla osobne ak sa ti da..urcite lepsie vybavis🙂

janka409
1. dec 2013

Baby ja by som potrebovala poradiť nejakého pediatra kdekoľvek v Prešove, keďže mám len prechodný pobyt a to vo Fričovciach, myslíte, že nás zoberú hocikde?