Hľadám pediatra v okolí Pezinku

jana87
19. jan 2012

Ahojte, potrebujem sa poradit ohladom vyberu dobrej pediatricky/pediatra. Mam 3,5-rocneho synceka a nasa pani doktorka, teda uz ju ani nemam chut nazyvat doktorkou, nas nedokaze vyliecit zo zapalu pluc. Sme z Pezinka, chodime k Dr. Feketovej (predtym Filipovicovej) a je to cista hroza. Na to, ze je relativne mlada, hlucha je jak poleno. V oktobri min. roku moj syn ochorel, pretrvaval mu kasel dost dlho a ona stale mlela, ze ma ciste dychanie. Az take ciste, ze sme sa o mesiac dostali do nemocnice so zapalom pluc. Tam mu urobili vysetrenia, vyslo mu, ze je aj dost silny alergik, takze sme sa objednali aj na imunoalrgologiu. Pred tyzdnom sme sa zase dostali s kaslom k nasej "lekarke", ktora uz necakala velmi a nasadila synovi opät antibiotika (to su tretie v poradi za posledne 3 mesiace) a dnes po dobrati ATB sme sa konecne dostali k imunoalrgologicke, primarke Michalickovej. Ona je skutocna lekarka, ktora vie pomoct cloveku, je to fakt kapacita, chodim k nej aj ja sama so sebou, kedze som astmaticka. A ona nam dnes oznamila, ze ma riadny nalez na plucach, takze pekne dalej berieme spreje a kvapky na kasel. Mame zakaz chodit do skolky (podotykam, ze tam bol za posledne 3 mesiace dohromady 4 dni), dost dlho, co je pre mojho syna utrpenie, kedze s radostou chodi do skolky . A uz ma dost nastval verdikt nasej pani "doktorky" pred 2-dnami, kedy nam oznamila, ze od buduceho tyzdna moze ist do skolky a dychanie mame ciste... Takze asi kazdy pochopi, ze uz ju ani nemam chut vidiet, len horsie je, ze v PK si moc nenavyberam, ziadna slava to s lekarmi tu nie je, preto mi prosim poradte naozaj dobreho pediatra v okoli. Pocula som aj o modranskej lekarke Dzupovej, ale k nej sme sa dostali na pohotovost predtym, ako sme sa dostali do nemocnice a tiez nepocula na plucach nic... Tak preto prosim kazdeho, kto by mi vedel poradit lekara/rku, najlepsie v BA-Raca, mozno aj ostatne casti, hlavne nech to nie je na druhom konci BA . Dakujem.

janna_1
20. jan 2012

Ahoj my chodime MUDr. Haštovej Klaudii do Rače, zdravotné stredisko na Tbiliskej. To by si mala relatívne po ruke. My sme spokojní. Skús si na nete pohľadať na ňu referncie. Je tam ešte jedna pediatrička, volá sa tuším Petríková.
Tú si tiež mamičky z Rače veľmi pochvaľujú. Alebo sa skús opýtať v regiónoch - BA Rača.

monique02
20. feb 2013

@jana87 ahoj my byvame v pezinku a chodime k Mudr. Vanatkovej do Modry a sme spokojni, je to starsia doktorka (chodil k nej este manzel ako maly) nedava casto atb, sedi tam ako Dzupova, ked ich chce nasadit tak spravi crp, ci ich naozaj treba, ja som si z tychto pezinskych doktoriek nevedela vybrat kedze viem ze vsetky davaju atb ako na beziacom pase 😉