Ahojte, hladam dobreho pediatra pre moje babatko, ktore sa ma narodit v oktobri. Ake mate skusenosti s pediatrickami na Fedinovej? Dakujem.
@bibianag my chodime k mudr. spanikovej, maximalna spokojnost, riesime s nou aj telefonicky, aj mailom ked napisem, okamzite odpoveda. s prvou dcerkou bol trosku problem s dodrziavanim casu pri poradniach (z jej strany), ale teraz s druhou dcerkou ked pridem na dohodnutu poradnu, berie nas okamzite. prijemna, mila, vsetko vysvetli. maximalna spokojnost. da sa priplatit aj 'privatna starostlivost'. www.detskalekarka.sk
Ja sama som chodila k Slezakovej a ako decko som ju mala velmi rada. Teraz by som asi ako rodic hodnotila ine veci 🙂 ale mozno pomoze.
Dakujem za tolko odpovedi🙂. Vychadza mi, ze dr. Slezakova je uz asi starsia, vsak? Uprednostnila by som mladsiu dr., aby som ju v pripade spokojnosti nemusela hned menit. Do akej vekovej kategorie🙂 spadaju dr. Goldenberg a dr. Spanikova?
Pani doktorka Slezakova je nasa tiez, velmi som spokojna, maly je z nej uplne paf 😀 sestricka mila.
Má ešte niekto cerstvejsiu skúsenosť s Dr Šaskovou?
MUDr. Slezakova uz neberie novych pacientov :( viete odporucit ineho pediatra na Fedinovej? Dakujem
@sydney07 ahoj, chcem sa opytat, este chodite k mudr. saskovej? Potrebujem najst v BA dobreho pediatra pre dcerku, u tejto sa mi pozdava ta homeopatia a vobec, ze nepredpise hned atb. Resp. Inu chemiu. Ak este chodite, napises mi pls IP ako ste spokojne, ake choroby vam liecila? Dakujem velmi pekne 🙂
@bibianag ja chodím dr. Kajtorovej a spokojnosť, ale neviem, aké máš očakávania... aj Slezáková a Šašková sú fajn, síce sme sa stretli s nimi len pri zastupovaní, ale majú dlhoročnú prax a skúsenosti, jedna z nich sa zaoberá aj homeopatiou (ale fakt neviem ktorá)