Pekny den Vam prajem. Vedeli by ste mi poradit overenych a spolahlivych lekarov v Bratislave. Mam na mysli pediatra, gynekologa, obvodneho a kozneho lekara pre dospelych. Takych, ktori prijimaju pacientov aj mimo Bratislavy. Dakujem, Peta
Ahoj Lucka, dakujem za odpoved a radu. A berie pacientov aj mimo Bratislavy? A kde presne sedi?
@petronelka77
Ambulanciu ma na stromovej ulici, ked si das do googla jej meno, vyhodi Ti aj jej stranku.
Berie aj pacientov mimo Ba, my sme z Popradu a chodime ku nej
Vy ste sa pristahovali do Ba?
Ahoj Lucka, dakujem, nasla som : http://www.zzz.sk/?profil=4160. Byvame blizko Ba, tento smer mi aj celkom vyhovuje. Inych lekarov este hladam, ked najdem, dam ti tip Pekny den.
http://ambulancia.choredieta.sk/
jej super, ja potrebujrm hlavne obvodneho, lebo utekat zakazdym do popradu je nanic
Ked zozeniem obvodneho, dam ti vediet, zatial to neriesim, pokial nepotrebujem. To ano, do Popradu letiet, to je na dlho, ale snad sa zadari zohnat v Blave. A to mas trvale bydlisko v Poprade a prechodne v Blave? Ci nemusis mat ani prechodne v Blave? Ja som mala niekedy obvodneho v Lamaci, skusim zistit, ci tam este pracuje. Bola tam skvela lekarka. zatial pa
@petronelka77 ta obvodna v lamaci nebola nahodou pani doktorka Kartousová?
obvodna sa volala Kollarova
skvela pediatricka je Kajtorova v zdravotnom stredisku na Fedinovej. Na koznu na Kramaroch je treba si rezervovat pre istotu cele doobedie. Gynekologicka ke uzasna v Rusovciach, staci do googlu zadat gyn zena rusovce,meno si nepamatam(ma sice ufrflanu sestricku ale inak je super).
Inak, odporucam www.lekar.sk
s koznym na Kramaroch mam otrasnu skusenost, Dr. Dianiška. Napriek tomu, ze som mu povedala na ake lieky som alergicka, mi nasadil lieky, ktore v ziadnom pripade nemozem (nepreverovala som si uz pribalovy letak, spoliehala som sa nanho, znacil si to este do pc). Po 1 tabletke som dostala vyrazny opuch, vyrazku, vysoke teploty a na 2 tyzdne som bola odrovnana. Takze nikdy viac. Ani sa necudujem, ze mal vzdy prazdnu cakaren.
@naky dobry, poznate tu pani doktorku kartousovu z lamaca? mohli by ste mi ju odporucit?
Ahojte. Výborná gynekologička v Lamači Mudr. Psalmanová
@janulik979 ano môžem len odporučiť. Vynikajúci prístup k deťom aj rodičom.Chodíme tam roky
@slims33 prosim vas a ako to tam u nej funguje (u tej detskej), plati sa nejaky poplatok ? a caka sa u nej dlho, alebo sa da objednat (za kolko? este ma zaujíma, ci ma crp a otoskop a ci sa jej da volat...dakujem moc za odpoved
No volať sa jej dá, pokiaľ viem neplatí sa, ale či sa dá objednať neviem. Čaká sa podľa množstva pacientov - niekedy sme tam boli hodinu aj viec, inokedy sme išli dnu hneď ako sme prišli.Či má crp (asi áno) ale otoskop neviem.
@janulik979
@slims33 dakujem vam za ochotu...skusim jej v pondelok zavolat
@petronelka77
Peti ahoj
Viem Ti oporucit len pediatra: Mudr. Antosova, ambulanciu ma na Kramaroch, je uplne super, skvely pristup, objednvanie na presnu hodinu, est som u nej nikdy necakala a skvela odbornicka s ludskym pristupom
Obvodneho a gynekologa hladam aj ja, tak dufam, ze baby poradia