Hľadám pediatra, gynekológa, obvodného, kožného v Bratislave

petronelka77
6. feb 2012

Pekny den Vam prajem. Vedeli by ste mi poradit overenych a spolahlivych lekarov v Bratislave. Mam na mysli pediatra, gynekologa, obvodneho a kozneho lekara pre dospelych. Takych, ktori prijimaju pacientov aj mimo Bratislavy. Dakujem, Peta 🙂

luckalucka83
6. feb 2012

@petronelka77
Peti ahoj 🙂
Viem Ti oporucit len pediatra: Mudr. Antosova, ambulanciu ma na Kramaroch, je uplne super, skvely pristup, objednvanie na presnu hodinu, est som u nej nikdy necakala a skvela odbornicka s ludskym pristupom 🙂
Obvodneho a gynekologa hladam aj ja, tak dufam, ze baby poradia 🙂

petronelka77
autor
6. feb 2012

Ahoj Lucka, dakujem za odpoved a radu. A berie pacientov aj mimo Bratislavy? A kde presne sedi?

luckalucka83
7. feb 2012

@petronelka77
Ambulanciu ma na stromovej ulici, ked si das do googla jej meno, vyhodi Ti aj jej stranku.
Berie aj pacientov mimo Ba, my sme z Popradu a chodime ku nej 🙂
Vy ste sa pristahovali do Ba?

petronelka77
autor
7. feb 2012

Ahoj Lucka, dakujem, nasla som : http://www.zzz.sk/?profil=4160. Byvame blizko Ba, tento smer mi aj celkom vyhovuje. Inych lekarov este hladam, ked najdem, dam ti tip 🙂 Pekny den.

luckalucka83
7. feb 2012

http://ambulancia.choredieta.sk/
jej super, ja potrebujrm hlavne obvodneho, lebo utekat zakazdym do popradu je nanic 🙂

petronelka77
autor
20. feb 2012

Ked zozeniem obvodneho, dam ti vediet, zatial to neriesim, pokial nepotrebujem. To ano, do Popradu letiet, to je na dlho, ale snad sa zadari zohnat v Blave. A to mas trvale bydlisko v Poprade a prechodne v Blave? Ci nemusis mat ani prechodne v Blave? Ja som mala niekedy obvodneho v Lamaci, skusim zistit, ci tam este pracuje. Bola tam skvela lekarka. zatial pa

naky
14. okt 2012

@petronelka77 ta obvodna v lamaci nebola nahodou pani doktorka Kartousová?

petronelka77
autor
14. okt 2012

obvodna sa volala Kollarova

eneshe
15. okt 2012

skvela pediatricka je Kajtorova v zdravotnom stredisku na Fedinovej. Na koznu na Kramaroch je treba si rezervovat pre istotu cele doobedie. Gynekologicka ke uzasna v Rusovciach, staci do googlu zadat gyn zena rusovce,meno si nepamatam(ma sice ufrflanu sestricku ale inak je super).
Inak, odporucam www.lekar.sk

petronelka77
autor
17. okt 2012

s koznym na Kramaroch mam otrasnu skusenost, Dr. Dianiška. Napriek tomu, ze som mu povedala na ake lieky som alergicka, mi nasadil lieky, ktore v ziadnom pripade nemozem (nepreverovala som si uz pribalovy letak, spoliehala som sa nanho, znacil si to este do pc). Po 1 tabletke som dostala vyrazny opuch, vyrazku, vysoke teploty a na 2 tyzdne som bola odrovnana. Takze nikdy viac. Ani sa necudujem, ze mal vzdy prazdnu cakaren.

janulik979
29. júl 2013

@naky dobry, poznate tu pani doktorku kartousovu z lamaca? mohli by ste mi ju odporucit?

slims33
1. aug 2013

Ahojte. Výborná gynekologička v Lamači Mudr. Psalmanová 😉

slims33
1. aug 2013

@janulik979 ano môžem len odporučiť. Vynikajúci prístup k deťom aj rodičom.Chodíme tam roky 🙂

janulik979
1. aug 2013

@slims33 prosim vas a ako to tam u nej funguje (u tej detskej), plati sa nejaky poplatok ? a caka sa u nej dlho, alebo sa da objednat (za kolko? este ma zaujíma, ci ma crp a otoskop a ci sa jej da volat...dakujem moc za odpoved

slims33
2. aug 2013

No volať sa jej dá, pokiaľ viem neplatí sa, ale či sa dá objednať neviem. Čaká sa podľa množstva pacientov - niekedy sme tam boli hodinu aj viec, inokedy sme išli dnu hneď ako sme prišli.Či má crp (asi áno) ale otoskop neviem.
@janulik979

janulik979
2. aug 2013

@slims33 dakujem vam za ochotu...skusim jej v pondelok zavolat