Hľadám ortopéda pre dieťa, ktorý nás vezme hneď.

nana174
10. jún 2019

Prosim Vas najdem na Slovensku ortopeda ktori mi uprednosti dieta za poplatok a vysetri hned ? Najblizsi termin u nas maju na 30.7 a tedy sme na dovolenke..
Dakujem

ufatess
27. jún 2019

@nana174 už máš nejaký skorší termín? Alebo nejaký iný? Segra, tá chodí na ortopédiu do Spinnu, začala tam chodiť práve skrz toto, že termín dostane pomerne skoro a hlavne na hodinu presne a tak ju aj vezmú, že nemusí čakať niekde celý deň. Najmä teraz v týchto teplách to čakanie v čakárni by bolo na nervičky :/

nana174
autor
27. jún 2019

Ďakujem ..áno uz sme vybavené..objednala som si cez net do Bratislavy cez stránku top doktor..O týždeň bol termín a mame to za sebou...Pre spokojná som ...doktor je ozaj odborník...nám v kolenu robila problem blba bakterija tabletky sme vypili a všetko sa upravilo...

vlasica19
28. jún 2019

Esteze sa to dalo do poriadku. Ja musim ist na ortopediu sama so sebou, len mam nervy z toho, ze vsade sa musi dlho cakat. Ze bud si musim ist odsediet, ze do poradia alebo ked sa chcem objednat, tak az za niekolko mesiacov a pri tych bolestiach chrbta co mam je to pre mna celkom nepredstavitelne :/

ufatess
18. júl 2019

@nana174 tak super, že vybavené, pri lekároch je to najlepšie čím skôr 🙂
@vlasice19 väčšinou u štátnych sa dlho čaká, ale u súkromnych myslím, že ani nie. Veď vyskúšaj sa na tej klinike informovať, čo som ja písala, že tam sestra chodí 🙂

vlasica19
24. júl 2019

@ufatess Skusim tam zavolat, ich stranku som si uz pozerala, ked som videla nazov kliniky, ked si o tom pisala. Snad to bude tak ako pises, ze sa nebude dlho cakat, lebo to by som nedala, by som uz asi osedivela 😀

ufatess
30. júl 2019

@vlasica19 nevidim dôvod na to prečo by si mala dlho čakať, na súkromných klinikách to chodí inak ako u štátnych doktorov, takže neboj sa, oni ťa objednajú dostaneš termín a dostavíš sa vtedy a uvidíš čo a ako 🙂
Hlavne aby si dala do poriadku ten svoj chrbát, lebo toto neni sranda!

vlasica19
27. aug 2019

@ufatess Hej hej uz som na to prisla, ked som tam volala, ze je to tam trosku inak jak som zvyknuta, ze to chodi u normalne statnych lekarov 😀 Ale tak som rada, ze je aj takato moznost.
Termin som dostala, uz som tam aj bola, uz mam prvu navstevu za sebou, tak uvidime jak to bude dalej so mnou, ale prijemne som prekvapena zo samotnej kliniky 😉