Ahojte, neviete mi prosim poradit, kto sa venuje onko- urologii a je zaroven dobry operater? Ide o karcinom prostaty a hladam lekara, ktory by bol schopny ho vybrat. Je mi jedno kam by bolo potrebne za nim / nou cestovat aj kolko by bolo treba platit. Prosim ak mate niekto nejaku osobnu skusenost, prosim piste. dakujem pekne
A mas nejaky napad na onko urologa co operuje nadory prostaty? Mne je jedno kam by siel, ide mi o to za kym by siel 🙂
prof. mego NOU BA
@zuzanka.zuzu vdaka skusim pozistovat 🙂
@zuzanka.zuzu je to onkolog, nie chirurg. Ak by hľadala klinického onkologa v NOU, tak okrem vyššie spomenutého napr.aj Dr.Chovanec
Ahojte, onkologa mam a je super, lebo nechce hned ozarovat, tvrdi, ze najprv treba skusit najst paradneho urologa operatera
V BB je MUDr. Jozef Babeľa, zatiaľ som o ňom zachytila len dobré referencie, aj manžel k nemu chodí.
mudr. žiaran stanislav
@1177 ahoj, ako to dopadlo s operaciou? Aky si mal nalez, ak to mozes povedat? Bola operacia jedine riesenie? Kolko si mal v case operacie rokov? A ako je po operacii? Neziaduce nasledky, psychologicky efekt,... mozme si popisat? Prepac, ak su otazky nevhodne, ale aktualne tym par dni uz zijeme doma a snazim sa zistit co najviac. Dakujem.
@lenka905 ahoj, operovany bol nakoniec v Martine na dva krat- prvý krát ho odmietli uspat- neurobili nejaké vyšetrenie včas, rokov mal 70 a teraz spätne si myslim, ze prostata je v rámci rakovin vyhra v lotte. Nie je to nachladnutí na druhej strane ale šance sú naozaj vysoké. Jediný problém je, že po operácii bral hormonálnu liečbu, čiže niečo ako klimaktérium u pána po 70tke. To bola celkom "sranda". Ale našťastie v poriadku, toto sa naozaj dá zvládnuť. Držím palce.
Čo žilina? Moja mama je vrchna sestra, podla toho čo vidim je to tam na vysokej urovni