Hladam naj gynekologa na Sk ,lebo zistili mi ešte v Januári ze mam rakovinu krčka maternice a môj gynekológ mi ani raz nepovedal moje výsledky chodím len na vyšetrenia a ze mi zavolá o výsledky a dá mi vedieť co a ako ďalej ale ani raz za ten čas mi nepovedal co a ako ďalej , pýtala som sa ho na to x krát a odpoveď bola keď budeme vedieť viac dáme vám vedieť a do teraz nič, cítim sa naozaj zle , príde mi tak zle ze neviem ci je to s toho alebo niečo iné tak prosím poraďte toho najlepšieho ďakujem 😉
@marcelajoskofabko ahoj, je mi luto, co prezivas😞
Neviem, ci pomoze, ale ja chodim do Senca do Fedgynu, netusim, ci beru nove pacientky, ale mna aktualne riesi dr. Foltin. Nemam ani zdaleka take problemy ako ty, ale viem, ze je porodnik a operater v Ruzinove. Uz mi raz vyberal myomy par rokov dozadu a pride mi ako celkom dobry odbornik. Iste sa v nemocnici stretava s roznymi ochoreniami. Takisto chvalia aj dr. Otapkovu u nich...
Zlatko, ty potrebuješ onkogynekologa, nie hocijakého gynekológa.
Skús Národný onkologicky ústav v Bratislave
@stanulienkat ďakujem 🙂
@marcelajoskofabko neodoslal ta na onkogynekologiu? Chodis iba na vysetrenia, ziadna liecba?
Pokial ta neposlal na onkogynekologiu, rakovinu potvrdenu nemas. Skor mas len zhorsene vysledky a sleduju ta. Pokial mas potvrdenu rakovinu, ide sa rovno na onkogynekologiu.
Rakovinu to zistili kolooskopiou alebo ako? Aké máš výsledky? Mal by ta riešiť špeciálny onkogynekolog. Skús pohľadať v okoli a objednaj sa sama na vyšetrenie. Resp pýtaj od gynekológa správu a tam budes mat vsetky potrebné informacie
@martinkatinka
@martinkatinka nie neposlal ma , liečba je dá mi lieky na 10 dni a potom čakám mesiac po vybratí liekov a až potom môžem ísť na vyšetrenie ,urobí mi vyšetrenie zdola a čakám na výsledky a ze mi zavolajú keď budu zle výsledky a ani raz mi nezavolal ze mam zle výsledky vždy som musela ja zavolať a až keď som zavolala tak sestrička mi povedala no mate zle výsledky lekár vám poslal do lekárne lieky, nič viac nepovie vobec a zloží mobil
@marcelajoskofabko toto je otrasný prístup.
@marcelajoskofabko Ake lieky? Nazov?
@mircalla mam potvrdenu rakovinu krčka maternice ,ale hľadám preto iného lekára, môj lekár mi ani raz nepovedal moje výsledky aj keď som sa pýtala ,ďakujem za radi všetkým
@marcelajoskofabko a to ti povedal, ze mas rakovinu, ci len, ze mas zle vysledky?
@marcelajoskofabko Ake lieky uzivas? Akoze ti to nepovedal? Vsak lekar mi vzdy dava kopiu spravy. KAZDY jeden specializovany lekar. Jednu mu podpisem a jedna ostane mne.
@martinkatinka áno ze mam potvrdenú rakovinu krčka maternice
@marcelajoskofabko na operacii si bola?
@mircalla mne nedal ani raz žiadnu spravu od kedy k nemu chodím ani raz žiaden papier nič
@marcelajoskofabko https://www.nou.sk/
V Ba je teraz nová nemocnica a je tam aj onkogynekologia
@martinkatinka nebola som a každý sa ma pýta ako to je možné aj moja lekárka obvodná sa ma pýtala ze ako to je možné že to lekar vôbec nerieši
@marcelajoskofabko Ani si mu nikdy nic nepodpisovala? To nie je mozne, ze ti nedal ziadnu spravu. Ake lieky beries? Napis nazov lieku.
@vladena001 ďakujem
@marcelajoskofabko najdi si ineho lekara, ktory preberie tvoju kartu a vysvetli ti, co ti vlastne je a podaj staznost na urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou. Z tvojho popisu by som skor pivedala, ze mas zhorsenu cytologiu, nie ze uz mas rakovinu.
@mircalla Hycamtim
V tom pripade ozaj ten Onkologicky ustav ci onkogznekologiu. Kludne aj tie Bory, hoci sa to plati. Odporucam doniest recept, ci krabicku od toho lieku. Kedze nemas ziadnu spravu, tak aspon to. To, ze ti nedava nic pisomne, je mi zahada. Mali by ho okamite riešiť.
@marcelajoskofabko správy si od neho vždy vypýtaj!! Je povinný ti ich dať !!
@mircalla dost zvlastny postup lekara.... Mala by tam ist s nejakym rodinnym prislusnikom a nech im to lekar vysvetli
@mircalla mne spravu nedava. Vysvetli mi a da podpisat. A to som chodila aj na onkogynekologiu a ani som nemala rakovinu, iba nezhubny nador a endometriozu
@marcelajoskofabko mám pocit, že v Košiciach je onkologicky ustav. Prihlás sa tam.