Hľadám logpedičku s citlivým prístupom v Košiciach

jarmilka1985
27. jún 2014

Ahojte dievcata skusimtu, lebo v skupine logopedicke deticky, kosice a na plochu sa mi nik neozyva. Mam 3,5rocnu dcerku. Problem je ten ze opakovat slova po mne zacala az ako 2r. a 10m. dovtedy pouzivala skomolene paru slovicok ale vsetko rozumela. Na 3,5 sa kusok rozrozpravala teraz ma 3r.a7m. a spontanne rozprava. Lenze velmi zle. Zijeme v zahranici v auguste ideme na SVK a treba jej pomoct. Cudzim jazykom hovori malo viac po slovensky. Komoli slovka ja jej vlastne vsetko rozumiem, ale cudzi tazko... Zamiena pismenka co su tolerovane do 4 rokov, ale aj ked sa snazi opakovat po mne ked ju opravujem ze nie jopta ale L lopta, pozera aj na pusu ale stale je tam to J. Alebo spontanne ked si obleciem saty : Mamka obcas povie i maka ty mas aje kjasne saty...aj sykavky nam niekedy idu niekedy nie.
A o R ani nehovorim...vsetko co nevie K,L,R zameni za to J.
Potrebujem preto surne poradit nejaku logopedicku v Kosiciach. Ktora ma cit. K pani doktorke Obsutovej ist nechcemu tej som raz bola ako 19 rocna a hroza a des a aj skuska u nej bola des o 2 roky neskor.
Dcerka kedze som s detmi sama je velmi hambliva ani susedov nechce pozdravit a pritom vie. Niekoho kto mi ju zaujme nejakou somarinkou aby hovorila.
Viete mi prosim niekto dat kontakt? Chcem nas objednat v pondelok, lebo v auguste okolo 6-8.8.potrebujeme ist. Pozerala som aj fora co tu su, ale vsetci tak tajnoskaria s tymi cislami a kontaktami akoby logopedicky boli neviem co. 😖 A dufam ze mi tutuo temy nezamknu, lebo v tych predoslych som nasla pomoc iba typu: neposlem ti cislo lebo ma pytala ze ma vela ze uz novych neberie, alebo ze pisem IP. To mi velmi nepomohlo. A ako spravna matka sa preto trapim. Aj ked lingvalne deti zacinaju hovorit neskor co sa aj stalo...chybne hovorenie mojej dcerky ma velmi trapi o to viac ze vidim ze sa snazi a aj 20 krat po sebe to povie skomolene.
Dakujem za kazdu radu!

reny363
30. jún 2014

My sme chodili do špeciálno pedagogického centra na Bocatiovej 1 k pani Dvořakovej a naučila nás boli sme spokojní. ...