Hľadám konzultáciu s onkológom

19. sep 2024

Dobrý deň potrebujem odkonzultovať liečbu a prognózy po stanovení onko diagnózy u môjho príbuzného. Sme z malého mesta k našim doktorom nemám dôveru. Chcem ísť za niekým v Bratislave, viem že tam sú onkológovia. Prosím poraďte ako na to a kam sa obrátiť.

lucyluska
19. sep 2024

Top onkológ vo svojom odbore. Docent Hrubý, nemocnica Bory.

autor
19. sep 2024

@lucyluska ďakujem za radu, neviete náhodou či robí aj konzultácie pre príbuzných, lebo nas pacient nie je v stave cestovať

lucyluska
19. sep 2024

Ja tam chodím konzultovať za mamku.

melanta
19. sep 2024

Kľudne oslov aj niektorého z primárov v Národnom onkologickom ústave. Je to top nemocnica na Slovensku čo sa onkológie týka spolu s Heydukovou. Podľa toho, o aké onkoochorenie sa jedná, si vyber oddelenie a primára a zavolaj si tam. Dovoláš sa niekam na sekretariát a tam ťa navigujú. Ja som v NOÚ ležala ako pacient, nedám dopustiť na to, akí skvelí lekári tam sú.

autor
19. sep 2024

@lucyluska a dlho sa čaká na objednanie? A mamka musí byť v dôvere?

autor
19. sep 2024

@melanta veľmi pekne ďakujem za radu a želám ti z celého srdca veľa zdravia

melanta
19. sep 2024

Bory je normálna nemocnica, pre všetkých, čiže nielen pre pacientov Dôvery. Môj otec sa tam objednal na operáciu, je vo všeobecnej, ale nakoniec sme našli inde lepšieho odborníka. Ale netreba byť v Dôvere, ak chce človek liečbu v Boroch.
A ďakujem, verím, že som vyliečená a aj tak ostanem. Držím palce, nech to takto pozitívne dopadne aj u vás.

cacianka
19. sep 2024

V NOU, ako píše melanta, je viac špecialistov, ako inde, zameriavajú sa na svoj okruh. ak chceš, napíš mi oblasť, zistím presnejšie kde sa môžeš objednať, u koho. Lebo je rozdiel gastro, krv, prsník koža, napríklad. Niekedy sa trochu/dosť čaká na termín, ale to je daň za špecializáciu a obrovský záujem.

autor
19. sep 2024

@cacianka ďakujem pekne, našli a operovali karcinóm na hrubom čreve slezine a žalúdku

guudy
19. sep 2024

Suhlasim, v NOU su top odbornici😊😊

cacianka
19. sep 2024

a čo konkrétne potrebuješ konzultovať ? Veľmi dobrý a ochotný je primár MUDr. Štefan Porsok (meno sa píše " nad o) , žalúdok určite , riešil kamoškinej mame. Len viem že toho má veľa, tak to nepôjde "zajtra". Ešte sa spýtam zajtra na iné mená, do rezervy.

guudy
19. sep 2024

@cacianka na hrube crevo urcite MUDr Porsok a MUDr Pazderova 🙂

cacianka
19. sep 2024

@guudy no vidíš, lepšie si pamätáš 🙂

autor
19. sep 2024

@cacianka či je dobré nastavená liečba, lebo nás pacient teraz nezvláda cestovať tak sa.musi liečiť doma v našom meste ale sme mali problém v rodine pred rokmi že bola zle nastavená liečba tu v našej nemocnici, čo nám neskôr neskôr potvrdili lekári v krajskom meste

cacianka
19. sep 2024

ak chceš, napíš mi viac do IP, presnejšiu diagnózu, alebo odfoť správu, do IP. nemusíš, ale potom neviem nič popátrať, pýtať sa.
avšak - liečby sa aplikujú podľa rovnakých protokolov, procesov, celorepublikovo aj svetovo. ale môžu byť odchýlky alebo bohužiaľ aj omyly.

guudy
19. sep 2024

@cacianka hej, mali by sa. Ale tiez mam vedomost, ze sa inak aplikuju protokoly aj vramci SR. Zial :(
Bude super, ak pomozes preverit spravnost postupu…👍🏼👍🏼

autor
19. sep 2024

@cacianka si veľmi milá veľmi si ma dojala ďakujem hneď idem písať

autor
19. sep 2024

@guudy ❤️