Ahojte, verím, že sa tu nájde pár žien, ktoré mi odporučia gynekológa. Momentalne som u doktora Bencu a myslím, že pre mňa nie je dostatočný, naposledy mi viac uškodil ako pomohol. Najlepšie by bolo v Petržalke/Starom meste. Ďakujem 🙂
ani nevrav, si zober, ze ak mas vazny problem a takto ta odpali po telefone, neviem co by som robila. hotovy zazrak je dnes najst nejakeho dobreho, napriklad co ja chodim k doktorovi Millymu, tak ten mi vyhovuje po vsetkych strankach, a to som uz mala viacero gynekologickych problemov, ale nastastie vsetko sa dalo do poriadku a som zdrava 🙂
@beata_ra ty si dlho hladala takeho, ktory by bol pre teba ok?
No tak super a uz byvas v poriadku, ci sa ti nejake problemy vracaju? Lebo ved su zeny, co mavaju stale nieco opakovane. Vies co, ani neviem ci som dlho hladala, skor som sa k nemu dostala cez dalsie zname a kamaratky, ktore mi opisovali ci uz ambulanciu alebo aj pristup, ze ako to vsetko funguje 🙂
@beata_ra vies co mavala som take opakovane mykozy, lebo mne ti nejako nerobi dobre tepla voda napriklad vo wellnesse a potom na nejakych velkych kupaliskach ked som, tak je to take 🙂 a niekedy mi veru nepomoze ani plavky si vymenit. ale uz je to lepsie 🙂
@hoffmanka deti robia velku radost vsakze? to sa tesim s vami.
To je skoda veru, ked si predstavim, ze to si velmi ani neuzijes, ked vies ze potom budes mat zbytocne problemy. Skor sa takym vyhybat, nech sa ti to neopakuje 🙂 Alebo sa nam len nechces priznat, ze rada chodis k doktorovi 🙂 Ale nie, to zartujem, i ked chapem, ze je dobre potom vediet, ze ta ma kto vysetrit 🙂
Ale jasne, ved niekedy sa to neda az tak ovplyvnit, alebo zabranit tomu. Moze mat na to vplyv kludne aj imunita a neviem co vsetko, no a pokial sa to da zakazdym riesit tak dobre. Tiez akoze nezavidim tym zenam, ktore napriklad vobec nemozu chodit do vody, lebo hned priserne problemy.
Zaujimave, kolko zien teraz meni alebo hlada noveho doktora. Aj v mojom okoli co mam kamosky, tak pomaly kazda druha toto riesi. Tie, co ste sa rozhodli pre zmenu, co vas k tomu viedlo? Nejake zdravotne problemy alebo?
@veronika_e mas pocit ze je to tak, ze teraz? ani nie, teda si to nemyslim, ze je to nejako vo velkom. aj co mam kamosky, tak oni s takym rozostupom menia doktorov, ze mi to ani nepride, ze je toho vela 🙂 ale nie je to len pre zdravotne problemy 🙂
@opuska no a nie? Mam pocit, ze sa nic ine ani neriesi, ale tak to moze byt, ze je to v tom mojom okruhu kamosiek akurat. Ty si tiez tak prestupovala inam, kvoli comu? Nejakej zlej komunikacii alebo?
@veronika_e tak vies, ono sa ako najdu dovody ja nehovorim 🙂 tak co sa tyka mna, na zaciatku som veru striedala tych doktorov, ale nakoniec som nasla takeho, ku ktoremu chodim uz roky, uz som ho tu aj spominala 🙂 a podla mna super, som sa nevedela zbavit opakovanych zapalov, to bolo nieco hrozne ale teda pan doktor mi s tym pomohol a uz je dobre 🙂
@opuska suhlasim, akoze kazda zena by si mala najst takeho doktora, ktory by jej vyhovoval, kedze ide o takuto citlivu zdravotnu oblast. a nech sa hlavne rozhodne podla seba. napriklad aj ja chodim k panovi doktorovi a som rada. @veronika_e ale ako tiez mam kamosky, ktore si hladaju noveho doktora a nemyslim, ze by toho bolo nejako vela naraz 🙂
@baska_nice no nech sa paci ako sme sa tu stretli pomaly vsetky 🙂 Ved ale je to tak, darmo ma bude nejaka presviedcat, ze ved jednu prehliadku do roka vydrzi a uz tam viac nepride, no lenze ak nastane nejaky problem tak co potom? Odmietne sa ist ukazat?
hladat nejakeho doktora v dnesnej dobe je hotovy zazrak by som povedala. nielenze maju viaceri problem brat nove pacientky, ale tie svoje aj vysetrit. nechapem ako mozu lekari hodnotit zdravotny stav po telefone. uz sa ti aj poradilo nejakeho noveho najst? 🙂